Szombaton az X-Faktorban, vasárnap a Megasztárban énekelt egy férfi, mindkét válogatón lekísérték a színpadról

Thumbnail for 6135169

Megláttam, mondom, űristen! Ki ez a lény?

énekelte a ValMar slágerének feldolgozását az UFO-jelmezes Szabolcsi Dávid a szombati X-Faktorban. Miller Dávid és Pápai Joci műsorvezetők már a produkció közben megpróbálták levinni őt a színpadról, majd a zsűriben ülő Tóth Andi és Valkusz Milán kísérték ki.

Nem Valkusz volt az egyetlen ValMar-tag, aki a hétvégén Szabolcsi előadását élvezhette, együttesbéli társa, Marics Peti a konkurens csatorna tehetségkutatójában lehetett annak szemtanúja, a férfi ugyanis a Megasztárban is feltűnt, ráadásul a két válogatón való szereplését egymást követő napokon mutatta be az RTL és a TV2.

A vasárnap műsorra kerülő Megasztárban Szablocsi pilótának öltözve jelent meg, és azt mondta, Rúzsa Magdi miatt jelentkezett a műsorba. A Reptér című klasszikust énekelte, a közönség tombolt, végül Marics Papp Szabi segítségével tessékelte le a pódiumról Szabolcsi Dávidot, aki így egyik tehetségkutató válogatóján sem jutott tovább a következő fordulóba.

The post Szombaton az X-Faktorban, vasárnap a Megasztárban énekelt egy férfi, mindkét válogatón lekísérték a színpadról first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest