A TikTokról kitiltott influenszer megosztotta, hogyan spórol

Thumbnail for 6135448

Legutóbb akkor írtunk Liv Schmidtről, mikor szeptemberben letiltották a TikTok-oldalát, miután egészségtelen fogyókúrás tippeket osztott meg követőivel, de úgy néz ki, továbbra is szabadon megoszthat tartalmakat a platformon – a New York Post cikke szerint mindössze azzal a trükkel, hogy a skinny, vagyis a vékony szó helyett skinnit írt, amit nem ismernek fel az algoritmusok.

Liv Schmidt életfilozófiája szerint „egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, legyél sovány”, és a kitiltását is annak tudja be, hogy túl vékony volt, ami szúrhatta mások szemét (amely feltételezés hasonló logikán nyugszik, mint azé a nőé, aki úgy érzi, a tökéletes teste miatt tiltották őt ki egy Disneylandből). A 22 éves nő egy nem régi videójában a spórolási technikájáról beszél, ami abból áll, hogy gyerekruhákat vesz magának. Legutóbb azzal takarított meg pénzt, hogy egy 55 dolláros (nagyjából 20 ezer forint) szoknyának a 20 dolláros (körülbelül 7300 forint) gyerekverzióját vásárolta meg.

Az influenszer egyébként tagadja, hogy valaha is étkezési zavarral küzdött volna, de kijelentette, tudja, milyen kényelmetlenül éreznie magát a saját testében, miután szorongásos zavarral küzdött általános iskola óta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Liv Schmidt (@livsschmidt) által megosztott bejegyzés

The post A TikTokról kitiltott influenszer megosztotta, hogyan spórol first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest