Gereblyét vágott a motoroshoz egy nő, mert zavarta a zaj, azonnal repült a bukósisak

Thumbnail for 6152402

Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a bíróság azt a nőt, aki gereblyét vágott egy motoroshoz Egercsehiben, mert zavarta a bömbölő motor zaja. A férfi a történtek után úgy fellökte a nőt, hogy az a csontját törte, ellene most emeltek vádat.

Hangos motorzúgás verte fel Egercsehi egyik utcájának csendjét két évvel ezelőtt. A Heves Megyei Főügyészség közleménye szerint egy középkorú férfi tartott hazafelé járművével a közeli erdőből. A zaj zavarta azt a saját udvarán kerti munkát végző asszonyt, aki úgy döntött, hogy a kerítésen áthajítva hozzávágja a gereblyét a motoroshoz.

Ez kis híján sikerült, ám a jármű vezetője egy ügyes manőverrel elkerülte a komolyabb balesetet, így a gereblye csak súrolta a fején viselt bukósisakot. A motoros dühében megállt a ház előtt, leszállt a járműről, és a sérült sisakját megpróbálta hozzávágni a nőhöz.

A történtek után rájött, hogy bukósisak nélkül nem folytathatja az útját, ezért lábbal berúgta a kulcsra zárt kertkaput, és berontott az ingatlan területére, ahol hangos szóváltás alakult ki közte és a tulaj között. A vita azzal végződött, hogy a férfi hanyatt lökte az asszonyt, aki a földre esve töréses sérülést szenvedett.

Az ügyészség külön eljárásban hat hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte korábban a nőt, közlekedés biztonsága elleni bűntette miatt. A súlyos testi sértés bűntettével és magánlaksértés vétségével vádolt férfire szintén felfüggesztett börtönbüntetést kértek.

The post Gereblyét vágott a motoroshoz egy nő, mert zavarta a zaj, azonnal repült a bukósisak first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest