Hujber Ferenc párja elmondta, annak idején hogyan szereztek tudomást a szülei a felnőttfilmes munkájáról

Thumbnail for 6152597

Hétfőn debütált a Nyerő Páros új évada, melyben Hujber Ferenc és menyasszonya, Szőke Krisztina is szerepelnek. Mint kiderült, a színész felnőttfilmes munkássága nyomán figyelt fel kedvesére, akinek bevallása szerint akkoriban fogalma sem volt, kicsoda Hujber, aminek utóbbi kifejezetten örült, mondván: végre talált valakit, aki nem tudja, ki ő, így nincs benne előítélet az irányában.

Szőke hét éven át dolgozott a felnőttfilmes iparban, és noha családjának ekkoriban azt mondta, modellkedéssel keresi a kenyerét, nem sokáig tudta titokban tartani a szülei előtt, hogy valójában mivel foglalkozik.

Egy kis faluban élnek, ott is nőttem fel. Amikor édesapám szeretett volna indulni a polgármester-választásokon, akkor az egyik ellenlábasa úgy gondolta, jó megoldás lehet az embereket a szavazástól eltántorítani azzal, ha a rólam készült pikáns fotókat bedobálják a postaládákba, és ezzel tudja meg mindenki azt, hogy a leendő polgármester lánya mivel is foglalkozik, és természetesen ezt mindenki elítéli

árulta el a Fókusz stábjának Hujber kedvese, akinek több évébe telt rendeznie a viszonyát a családtagjaival, ám mint mondja, semmit sem szégyell a múltjából.

Én azt akartam, hogy találjak egy olyan embert, aki ezt nem szégyelli. Az, amilyen érzelmi intelligenciája van, amilyen okos, amilyen elképesztően benne van ez a vadság, a lázadás a világgal szemben, amit én egész életemben kerestem. Ezt a bevállalósságát, ezt a tisztaságot, amit emellett megőrzött, ezt a romlatlanságot, ezt én imádtam!

– mondta Hujber a párjáról, aki mára maga mögött hagyta felnőttfilmes munkásságát, és már mással foglalkozik.

The post Hujber Ferenc párja elmondta, annak idején hogyan szereztek tudomást a szülei a felnőttfilmes munkájáról first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest