Pezsdítő téli kalandok a hegyekben az egész családnak – irány a JUFA Hotels egyik remek szállodája!

Thumbnail for 6153287
© Harald Eisenberger JUFA Hotel a vorarlbergi Montafonban

Már az első hóról és a frissen behavazott mélyhavas lejtőkről álmodsz? Amint meghallod a „Last Christmas” első taktusait, máris indulnál kedvenc adventi vásárodba – vagy éppen hüttédbe, a sípálya mellett? Mindegy, hogyan képzeled el a felejthetetlen téli üdülést, a JUFA Hotelekben Vorarlbergtől Burgenlandig számos lehetőséget találsz a téli kikapcsolódásra.

© Harald Eisenberger Egy finom csésze tea a JUFA Hotel Laterns balkonján

A több mint 60 JUFA szállodában van néhány közös vonás, amit garantáltan értékelni fogsz, mert ez azt jelenti, hogy soha nem kell kompromisszumot kötnöd a számodra leginkább megfelelő szálloda és a kiszemelt síparadicsom között: mindegyik kényelmes, központi fekvésű, családbarát, telis-tele beltéri sportolási és wellness lehetőségekkel, és persze gourmet ízélményekkel! A tágas családi szobák, a fedett játszóterek és hangulatos kávézók pazar lehetőséget biztosítanak a pihenésre, szaladgálásra, játékra és kikapcsolódásra. Szeretnéd, ha a szobád ajtaja közvetlenül a pályára nyílna? Vagy hogy bombasztikus kilátásban gyönyörködhess a villásreggelinél? Hogy a gyerekek a sípályán kívül mászófalon vagy pingpongasztaloknál fárasszák tovább magukat? Nem probléma! Merülj el a JUFA Hotels választékban, és találd meg a számodra tökéletes síüdülést!

© Harald Eisenberger Hótalpas túrázás Laternsben

Síelés olcsóbban – mert a kevesebb mindig több!

Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? A JUFA Hotels szállodákban meggyőződésünk, hogy a családi síüdülés nem kell stresszes vagy drága legyen. Mottónk: jobb megőrülni a síelésért, mint beleőrülni a hétköznapokba! Éppen ezért találtuk ki, hogy a szállás ára tartalmazza a síbérlet árát is. Így az sem számít, ha csak egy lesikláshoz van kedved, és inkább wellness-részlegünkben időznél, mondjuk egy ayurvéda kezelésen. Ha pedig Holle anyó megmutatja kiszámíthatatlan oldalát, a környéken számos kirándulóhely van, amelyeket érdemes meglátogatni.

© Harald Eisenberger Wellnessrészleg a JUFA Alpenhotel Saalbachban

Amikor a hótakaró alatt elcsendesedik a táj, te pedig arról ábrándozol, hogy tökéletes ívet húzol a sípályán, aztán elégedetten hátradőlsz a hütte napozóteraszán, akkor itt az ideje, hogy lefoglald a pályaszállásodat. Havas üdülési élményeink változatosak, és épp olyan egyediek, mint Te. Szállj ki a megszokásokkal teli mókuskerékből egy aktív mozgással teli, téli élménybe!

Tovább a tervezéshez: austria.info/tippek/tel

The post Pezsdítő téli kalandok a hegyekben az egész családnak – irány a JUFA Hotels egyik remek szállodája! first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest