A Séfek séfében próbált szerencsét Joshi Bharat exfelesége, Szabó Csilla

Thumbnail for 6153778

A Séfek séfe szerda esti adásában Joshi Bharat volt felesége, Szabó Csilla is feltűnt. Noha nem először állt kamerák elé (korábban a Mokkában is főzött már), bevallása szerint nagyon izgult. Egy indiai étellel, butter paneerral készült, amit még a volt anyósától tanult meg Indiában. Elkészült ételével nem volt elégedett, Krausz Gábortól nem is kapott kést, Wolf Andrástól és Vomberg Frigyestől azonban igen, így továbbjutott.

Szereplésével kapcsolatban Szabót a Blikk kereste fel, aki úgy fogalmazott: „csúnya kifejezéssel élve háztartásbeli volt, úgyhogy ha valamit, főzni azt tud”. Mint mondta, Joshi Bharat is támogatta abban, hogy elinduljon a főzőversenyen. A műsorvezetővel egyébként 2021-ben döntöttek a válás mellett, akivel azóta kiegyensúlyozott a viszonyuk.

Már legalább három éve nem találkoztam Joshival, de telefonon beszélünk, és igen, biztatott. Mondta, hogy olyan jól főzök, ezt tudom a legjobban, csináljam, menjek, ne izguljak

– mondta Szabó Csilla, hozzátéve: jelenleg egyedül van, mert noha randevúzgatott, a kémia nem igazán működött senkivel. Úgy érzi, az ő korában már nem könnyű párt találni, de jól megvan egyedül is, nem akar mindenáron valaki mellett lenni.

Sokszor már úgy jönnek oda hozzám, hogy azt mondják: tudom, hogy nem vagyok elég jó neked… Én ezt nem is értem. Azt szoktam mondani, én csak olyan emberrel szeretnék együtt lenni, aki miatt letennék egy jó könyvet, csak ilyen most nincs.

Ami a Séfek séfét illeti, a versenyző megosztotta, hogy komolyan készült a műsorra, különböző éttermekben gyakorolt profi séfek mellett.

Azt mondták, elég jól megálltam a helyem. Persze, a stúdióban azért izgultam, volt stressz bőven, hogy egyáltalán időben készen legyek mindennel. Csúszott a serpenyő a kezemben, rengeteg kamera vett, nem tudtam, merre van a jobbra vagy a balra. Viszont azt ki merem jelenteni, hogy a korom ellenére fizikailag én bírtam a legjobban. Ha fejben rendben van az ember, akkor fizikálisan is. Nekem ez egy próba volt, hogy mit bírok. Elég jól ment, szerettem

– árulta el a lapnak.

Kapcsolódó
Joshi Bharat és felesége 31 év után elválnak

A tévés nem árulta el, mi volt a szakítás oka.

The post A Séfek séfében próbált szerencsét Joshi Bharat exfelesége, Szabó Csilla first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest