Szabó Kimmel Tamás: Már van olyan Google-keresés, hogy »Szabó Kimmel Tamás fiatalon«, és ez egy kicsit rosszul érint

Thumbnail for 6154525

Szabó Kimmel Tamás nemrég 40 éves lett, először erről kérdezték őt a csütörtöki Reggeliben, ahol a színész elmondta:

Azért jól áll a kor, azt figyeltem meg. Most már van olyan keresés a Google-ben, hogy »Szabó Kimmel Tamás fiatalon”, és ez egy kicsit rosszul érintett. Azért megnéztem képeket, és értem, hogy miért…

A kerek születésnap ünneplésén túl legutóbbi bemutatójáról, illetve gyerekeiről is mesélt. Szabó Kimmel 2013-ban nősült meg, feleségével egy lányuk és egy fiuk született.

A gyerekek jól vannak. Gazsi már hétéves, Bella most lesz 11, annak minden zegével és zugával, amit egy kis, serdülő kamaszgyerek tud adni egy édesapának. Csodálatos kiscsaj! Most elkezdett röplabdázni, Gazsi meg U8-ban focizik, leigazolták, úgyhogy teljes fociőrület van otthon.

Műsorvezetői kérdésre a színész elmondta, máshogy viszonyul a két gyerekéhez, mivel teljesen más személyiségek.

Nyilván a fiúval van egy könnyedebb kapcsolatom: ülünk, nem kell szólni, tudom, hogy éhes, nézzük a focit, ez így tök oké. Bellával nyilván más dolgokról kell beszélni, ő máshogy érzékeny, más dolgok foglalkoztatják már. Most már azért vannak arcvágások

– tette hozzá.

The post Szabó Kimmel Tamás: Már van olyan Google-keresés, hogy »Szabó Kimmel Tamás fiatalon”, és ez egy kicsit rosszul érint first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest