Dér Heni majdnem X-Faktor-mentor lett: „A koromat nem tudom meghazudtolni, Tóth Andival jobban kijött a matek”

Thumbnail for 6155352

Az Eurovíziós Podcast című műsor vendége volt Dér Heni, aki elmesélte, hogy az idei X-Faktornál komoly esélye volt arra, hogy a mentorszékbe ülhessen. Elmondása szerint a mentorcasting utolsó köréig eljutott.

Tóth Andival maradtunk ketten. Andi nagyon ügyes volt, egyáltalán nem sajnálom tőle. Nagyon egyben van ez a négyes. Talán azért is dönthettek Andi mellett, mert jól működik a Laci és a Peti közötti froclizás, beszédben és elvsíkon egyaránt, Milán pedig egyedül maradt volna az ő korosztályával. Szépíthetném, de a koromat nem tudom meghazudtolni. Andival sokkal jobban kijött a matek. Ő az a korosztály, aki jobban tud Milánnal egy síkon gondolkodni, ha megértésről van szó, vagy akár ha konfrontálódásra kerül sor. Aztán lehet, majd jövőre láthat a közönség, bízom benne, egyszer lesz rá lehetőségem

– ecsetelte a story.hu szemléje szerint.

A konkurencián futó Megasztárról is beszélt: „A Megasztár zsűricastingján nem vettem részt, de meg is értem, mert ez a műsor sok olyan énekest kitermelt, akik a mai napig fenn vannak. Így, ha szerkesztői aggyal gondolkodom, természetes, hogy első körben a győztesek közül válogatnak. Bár kicsit ott is megdobbant a szívem, amikor meghallottam, hogy újra elindul.”

Nem maradt RTL-es munka nélkül az énekesnő: láthattuk Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című krimirealityben, illetve a Sztárboxban is.

The post Dér Heni majdnem X-Faktor-mentor lett: „A koromat nem tudom meghazudtolni, Tóth Andival jobban kijött a matek” first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest