Robbie Williams kiakadt a Liam Payne halálára érkezett kommentek miatt

Thumbnail for 6156521

Robbie Williams szenvedélyes írást tett közzé a One Direction énekese, Liam Payne halálát gyászolva. Payne a héten halt meg, miután lezuhant egy Buenos Aires-i szálloda erkélyéről. Williams a One Direction mentora volt, amikor a fiúcsapat 2010-ben az X Factorban versenyzett, és továbbra is barátságot ápolt Payne-nel és társaival.

Mint ismeretes, Payne hotelszobájában kábítószer-használat nyomait találták, és az énekes korábban már nyíltan beszélt az alkohol- és droghasználattal való küzdelméről. Williams a saját korábbi függőségére is utalt a posztjában:

31 évesen még mindig megvoltak a démonjaim. Visszaestem. Fájdalmaim voltak. Fájdalmaim voltak, mert visszaestem. Fájdalmas okok sokasága miatt estem vissza. Emlékszem Heath Ledger halálára, és arra gondoltam, hogy én leszek a következő. Isten kegyelméből és/vagy a hülye szerencsének köszönhetően még mindig itt vagyok

– írta, mielőtt Payne halálának visszhangjára tért volna át. Williams több kedvességre és empátiára szólította fel a nyilvánosságot a magánéletükben nehézségekkel küzdő híres emberek iránt, mondván:

Még a híres idegeneknek is szükségük van az együttérzésre.

Majd nyomtatott nagybetűkkel hozzátette:

Nem tudjuk, mi történik az emberek életében. Milyen fájdalmakon mennek keresztül, és mi készteti őket arra, hogy úgy viselkedjenek, ahogy viselkednek. Mielőtt ítélkeznénk, legyünk kicsit megértőbbek. Mielőtt bármit is beírsz az internetre, gondolkodj el: »Tényleg közzé kell-e tegyem ezt?” Mert ez az, amit teszel. Közzéteszed a gondolataidat, hogy bárki elolvashassa őket. Még akkor is, ha nem igazán hiszed, hogy a hírességek vagy a családjaik léteznek. Kurvára léteznek. Hús-vér emberek és mérhetetlenül érzékenyek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Robbie Williams (@robbiewilliams) által megosztott bejegyzés

The post Robbie Williams kiakadt a Liam Payne halálára érkezett kommentek miatt first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest