Remek halválaszték – feltűnően jó áron

Thumbnail for 6162196

Ízletes és egészséges

A hal nemcsak finom, de rendkívül egészséges is. Dietetikusok és táplálkozási szakértők szerint a rendszeres, heti kétszeri halfogyasztás jelentős mértékben hozzájárulhat az általános közérzet javulásához és az egészség megőrzéséhez. A halas étrend számos előnnyel jár: a hal gazdag omega-3 zsírsavakban, amelyek csökkenthetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, számos diétában javasolt, ezen kívül fontos fehérjeforrás, magas vitamin- és ásványianyag-tartalommal.

Fotó: ALDI

Fenntartható halászat – tudatos fogyasztás

Az egészséges életmód mellett fontos, hogy a halfogyasztással ne merüljenek ki a halállományok. A fenntartható halászat alapelve, hogy a halászati tevékenység során ne sérüljön a tengeri ökoszisztéma, a halászott fajoknak legyen ideje a regenerációra, megmaradjon a biodiverzitás. Az ASC (Aquaculture Stewardship Council) nemzetközi szervezet védjegyei igazolják, hogy a tenyésztett halak fenntartható és felelősségteljes halgazdálkodásból származnak, azaz olyan akvakultúrákból érkeznek, amelyek törekszenek a környezeti terhelés minimalizálására. A környezetvédelem és a fenntarthatóság cégünk, az ALDI számára rendkívül fontos, ezért számos általunk kínált hal és haltermék csomagolásán Önök is megtalálhatják az ASC-védjegyet. A tudatos választás és a megfelelő minősítésű halak, haltermékek vásárlása segíthet abban, hogy a halfogyasztás előnyeit fenntartható módon élvezzék.

Fotó: ALDI

Hallatlanul jó áron kínáljuk a halakat!

A kizárólag a mi üzleteinkben elérhető ALMARE SEAFOOD saját márkás termékeink vonzó választékából könnyen elkészíthetik a család kedvenc halételeit. Ráadásul október 24-én, Csütörtöki halakciónkban kiváló minőségű, hűtött, friss halainkat, valamint népszerű saját márkás haltermékeinket akár 30% kedvezménnyel vásárolhatják meg! Mostani halakciónkban a közkedvelt ALMARE SEAFOOD XXL norvég lazacfilé kilóját most 8190 forint helyett, 25% engedménnyel, 6090 forintért kínáljuk Önöknek.

Az ALDI-nál a jó dolgok mindig együtt járnak, mint a tudatos vásárlás és a megfizethető árak.

The post Remek halválaszték – feltűnően jó áron first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest