Boszniai kegyhelyen szúrták ki Bese Gergőt, a NER melegpartizásba belebukott sztárpapját

Thumbnail for 6167092

Bese Gergőt, a NER melegpartizásba belebukott volt sztárpapját a Bosznia-Herczegovinában található medjugorei kegyhejnél vette észre a Blikk egyik olvasója. A szemtanú szerint a visszavonult Bese atya próbálta elkerülni, hogy észrevegyék, napszemüvegben érkezett október 23-án a keresztény kultuszhelyre, ahol magyarul is miséznek. Medjugorje az 1980-as évek elején vált ismertté, amikor többeknek Szűz Máriáról szóló látomásaik voltak a településen.

A sajtó fideszes források alapján írta meg, hogy Bese melegpartikra járt és pornóoldalakra is felkerült az interneten. A történetét bonyolítja, hogy a Fidesz sztárpapjának számított, ő volt az, aki többek között felszentelte Orbán Viktor hivatalát, a Karmelita kolostort, így tett a kormánypárti Pesti Srácok és Megafon irodáival is, de LMBTQ-ellenes cikkeket is írt.

„Egy olyan út indul el, amelyre nem számítottam, amelyre felkészülni se igazán tudok, de hiszek abban, hogy az Úristennek mindennel szándéka van” – mondta a volt dunavecsei plébános az egyházból való távozása után a Tiktokon. A kalocsai érsek egy belsős levélben Beséről azt írta korábban, hogy „amikor megtudtam az orgiáit, azonnal felfüggesztettem”.

Nemrég hosszan kérdeztünk egy katolikus teológust az egyházi botrányokról.

The post Boszniai kegyhelyen szúrták ki Bese Gergőt, a NER melegpartizásba belebukott sztárpapját first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest