A vörös szőnyegen követelt bocsánatkérést Chappell Roan egy fotóstól, aki gorombán bánt vele

Thumbnail for 6169939

Pénteken mutatták be Olivia Rodrigo turnéfilmjét, és a premieren Chappell Roan is tiszteletét tette. Az énekesnő bevonuláskor megszokott módon pózolt a fotósoknak, amikor kiszúrt egy ismerős arcot közöttük.

Te nagyon tiszteletlen voltál velem a Grammy-gálán. Kiabáltál velem… Igen, igen. Az Universal after partiján. Emlékszem. Nagyon durva voltál velem, és ezért bocsánatkérést érdemlek tőled. Igen, így van: bocsánatot kell kérned tőlem

– hallani Roant az esetről készült felvételen, amiből nem derül ki, hogy az énekesnő kérését teljesítette-e a számonkért fotós.

Chappell Roan confronts a photographer who was disrespectful to her at a Grammys party. pic.twitter.com/phs1SOTRER

— Pop Crave (@PopCrave) October 26, 2024

Nem ez az első alkalom, hogy Chappell Roan összeszólalkozik a média munkatársaival, szeptemberben a VMA-n mondták azt egy fotóssal egymásnak, hogy „fogd be a pofád”. Arról is többször említést tett már, mennyire feszeng, amikor sok ember veszi őt körül, és hogy néha a rajongók közeledését tolakodónak érzi.

Kapcsolódó
„Ha egy ötéves gyerek lerajzolna egy popsztárt, az úgy nézne ki, mint én”

Chappell Roan elszakadt a gyökereitől, és megalkotta saját drag-alteregóját, aki bátran elénekel mindent, amit konzervatív környezetben felnővő queerként az énekesnő korábban nem mert kimondani. Az áhított sikernek azonban nem várt hozadéka is lett: megrohamozták őt az őrült rajongók.

The post A vörös szőnyegen követelt bocsánatkérést Chappell Roan egy fotóstól, aki gorombán bánt vele first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest