82 milliót ért a feleségével közős ház, de váláskor 15 millióért játszotta át az új párja cégének

Thumbnail for 6173428

Rendesen le akarta húzni a feleségét váláskor egy Győrnél élő férfi. Az elkövető élettársa cégébe vitte a férjével közös vagyont. A Győri Járási Ügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a 41 éves férfi volt az ügyvezetője a házassága alatt annak a cégnek, melynek tulajdonában állt az ingatlan, ahol a feleségével laktak.

A férfinak és feleségének házassága azonban megromlott, és négy évvel ezelőtt szakítottak. A vagyonmegosztás jelenleg is folyamatban van, mely eljárásban a házaspár közös korábbi otthonát képező ingatlant 82 és félmillió forintra becsülték fel, mivel az is tárgya a vagyonmegosztásnak.

Ennek ellenére a férfi két és fél évvel ezelőtt 15 millióért eladta egy két héttel korábban létrehozott cégnek, melynek az új élettársa lett az egyedüli tagja és az ügyvezetője. Ezzel a férfi 67 és félmilliós vagyoni hátrányt okozott a feleségével közös Kft-nek. A férfi akár nyolc év börtönt is kaphat.

The post 82 milliót ért a feleségével közős ház, de váláskor 15 millióért játszotta át az új párja cégének first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest