„Dancing with the Szarsz” – Király Viktorék megpróbálták kivitelezni a táncmozdulatot, amit Tóth Andiék is bemutattak a tévében

Thumbnail for 6173674

Az elmúlt időszakban rohamosan terjed a TikTokon egy trend, aminek alapját egy az amerikai Dancing with the Starsban látott táncmozdulat adja (a férfi táncos a lábánál fogva húzza fel partnerét a földről) – a felhasználók ezt másolják le és töltik fel az erről készült videót a platformra.

Király Viktor és feleség, Virág Anita is nekiveselkedtek a dolognak otthon, az eredményt pedig az énekes Instagramján mutatták be.

Ezt én nem hiszem, hogy meg tudom csinálni

– hallani Virágot a videó elején, mire férje így felel:

Én sem.

Nekik nem sikerült olyan kecsesen megcsinálniuk az emelést, mint a profi táncosoknak, de közben legalább jól szórakoztak, a háttérben közös kisfiuk nevetgélése is hallatszódik.

Dancing with the Stars AKA Dancing with the Szarsz

– írta a poszthoz Király.

Érdekesség, hogy a táncmozdulatot Tóth Andi és Andrei Mangra már három évvel ezelőtt bemutatta a magyar Dancing with the Stars színpadán.

@tothandi.fan (DWTS 2021)Úgy látom ez most egy új trend!????????Ne felejtsük el,hogy Andi is megcsinálta már 3 éve!???????? #tothandi #singer #trend #dancingwiththestars ♬ eredeti hang – TothAndi &lt3

The post „Dancing with the Szarsz” – Király Viktorék megpróbálták kivitelezni a táncmozdulatot, amit Tóth Andiék is bemutattak a tévében first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest