A magyar csúcséttermek titkai: mi kerül 120 ezer forintba egy vacsorán?

Újra megjelent Magyarországon a Gault&Millau étteremkalauz, ami 2025 őszén is díjazta a legjobb hazai éttermeket.

A kiadvány módszertana sokéves tesztelői tapasztalaton alapul, a többnapos képzésben részesült értékelők mintegy 70 szempont szerint, a teljes étkezési élményt vizsgálva pontoznak. Ellenőreik – a kiadvány tradícióinak és szabályainak megfelelően – inkognitóban tettek látogatást és értékelték az éttermeket, egy 1-től 20-ig terjedő pontozási rendszerben.

Az aktuális eredményeket, a magyar gasztronómia helyzetét és a szektor kilátásait Harmath Csabával, a kiadvány chief inspectorával elemeztük a Portfolio Business Podcastben.

Címlapkép: Getty Images

Tovább az erdeti cikkre:: Portfolio

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest