A Tisza Párt jelöltje egy hónapja még nárcisztikus idiótának nevezte Magyar Pétert

Thumbnail for 5862120

„Valaki elhitte/hiszi neki, hogy ő a hazáját akarja megmenteni? Azért a verbális abúzus ha magánügy is, de gyomorforgató” – ezt Barna Judit a Tisza Párt X. kerületi jelöltje írta Magyar Péterről egy hónappal ezelőtt Stumpf András újságíró Facebook-bejegyzése alá.

A Magyar Hang vette észre, hogy a kulturális szervező továbbá alávaló színjátéknak nevezte, amit Magyar Péter tesz. Barna azt is írta hozzászólásában, hogy „bármi is derül ki erről a baromról, a rajongók tábora nem fog apadni”, illetve, hogy

aki egy szemmel láthatóan nárcisztikus idiótát a feleségével szemben véd, ott meg kell szólalni.

A Magyar Hang levélben kérdezte a Talpra, Magyarokat arról, hogy ezek mellett is jó jelöltnek tartják-e Barna Juditot, illetve megkeresték az érintettet is. Barna Judittól a következő választ kapták: „Ezt valóban én írtam. Magyar Péter azóta számomra rácáfolt az alaptalan vádakra. Megismertem, közéleti szereplése és összeszedettsége pedig sorsfordító lehetősége az országnak.”

A Magyar Hang cikke szerint a kulturális szakember az elmúlt években megfordult a Fidelitasban, illetve az LMP körül is. A Tisza Párt a X., a XI., a XVII. és a XVIII. kerületben indít jelölteket, de egy napig úgy tűnt, hogy a pártnak a hetedik kerületben is lesz jelöltje. Lajos Béla végül mégsem a Tisza Pártnak gyűjtötte az aláírásokat, információink szerint azért, mert Lajos az LMP által indított Vitézy Dávidot támogatta a főpolgármester-jelöltek közül, ami nem aratott tetszést Magyaréknál.

Kapcsolódó
Egy napig volt Magyar Péter embere: máris visszacsinálták a VII. kerületi polgármester-jelölést

Magyar Péter szerint ugyanannyi ellenzéki és kormánypárti kerületben lesz saját polgármester-jelöltje Budapesten.

The post A Tisza Párt jelöltje egy hónapja még nárcisztikus idiótának nevezte Magyar Pétert first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest