„Amikor a nő holtteste a tulajdonunkba került, akkor mi nem tartózkodtunk itthon” – mondta a letartóztatott rabszolgatartó pár fia

Thumbnail for 5863641

Letartóztatta a bíróság azt a Pátrohán élő házaspárt, akik egészen embertelen módon bántak el azzal a 34 éves piliscsévi nővel, akinek két kislány találta meg a holttestét bő egy héttel ezelőtt Aszódon.

A Nyíregyházi Törvényszék tájékoztatása szerint a pár férfi tagja interneten ismerkedett meg a későbbi áldozatával. Tavaly nyáron a férfi rávette a kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt a nejével arra, hogy szállásért és ennivalóért cserébe segítsen nekik a ház körüli munkákban.

Ennek ellenére legfeljebb kétszer adtak neki naponta enni, a földön altatták és az ingatlant sem hagyhatta el az engedélyük nélkül. H. Béla rendszeresen verte ököllel, és sodrófával a nőt, míg H.B.-né puszta kézzel ütötte, ha nem megfelelően végezte el a rábízott feladatokat. A férfi több alkalommal elektromos sokkolóval is nekiesett az egyre gyengébb állapotban lévő nőnek.

Az éheztetés miatt legyengült nőt kocsiba ültették, majd elindultak vele Budapest irányába, azonban útközben észlelték, hogy meghalt, így az autópályáról lehajtva egy aszódi társasház parkolójában kirakták az élettelen testet, zsebébe tették a személyi igazolványát és bankkártyáját, majd hazautaztak. A nő holttestét arra járó gyermekek találták meg. A házaspár fia az esettel kapcsolatban az alábbiakat mondta a Tényeknek.

Amikor tankoltam a hatvani benzinkútnál, akkor beszálltam az anyósülésre és hátranéztem. És akkor láttam, hogy már nem lélegzik

– nyilatkozta az emberöléssel gyanúsított pár fia, hozzátéve, nem tartózkodtak otthon, amikor a holttest a tulajdonukba került.

A halált okozó testi sértéssel, valamint kényszermunkával megvalósított emberkereskedelem bűntettével gyanúsított pár egyik tagja sem tett vallomást az elfogása után.A bíróság elrendelte a letartóztatásukat. Fiukat és annak párját halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntettével gyanúsították meg. Mindketten beismerő vallomást tettek, s szabadlábon védekeznek.

The post „Amikor a nő holtteste a tulajdonunkba került, akkor mi nem tartózkodtunk itthon” – mondta a letartóztatott rabszolgatartó pár fia first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest