Árpa Attila is feltűnik a Dűne előzménysorozatának új előzetesében

Thumbnail for 6158142

November 18-án érkezik az Maxra a Denis Villeneuve filmsorozatához készült spinoff, a Dűne: Prófécia. A sorozat most új előzetest kapott, amiben az univerzumra jellemző futurisztikus fekete köpenyben Árpa Attila is feltűnik.

A hatrészes sorozat Frank Herbert Dűne-könyveiének kiterjedt univerzumában játszódik, tízezer évvel Paul Atreides felemelkedése előtt. A Harkonnen nővérek útját követi nyomon, akik az emberiség jövőjét fenyegető erőkkel szembeszállva megalapítják a Bene Gesserit néven ismertté váló, legendás szektát, de fontos szerepet kap a történetben a Birodalmat irányító császár, Javicco Corrino (Mark Strong) és a nagy házak képviselői is.

Árpa Attila az RTL-nek megerősítette, valóban szerepel a sorozatban, az egyik Nagy Ház képviselőjeként járul a császár színe elé. Az Árulók műsorvezetője azt is elárulta, hogy bár az első hat epizódban még keveset lesz látható a képernyőn, a második évadban már könyékig merül a háttérjátszmákban és ármánykodásban.

A sorozatban Strong mellett Emily Watson és Olivia Williams alakítanak még főszerepeket, a showrunner és executive producer pedig Alison Schapker.

Az előzetes alább látható, Árpa 1:10 körül tűnik fel:

The post Árpa Attila is feltűnik a Dűne előzménysorozatának új előzetesében first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest