Az álommeló győztese már tudja, mire költi majd első elnöki asszisztensi fizetését

Thumbnail for 5860925

Miután Balogh Levente előléptette cégvezetővé Az álommeló első évadának győztesét, Keserű Balázst, kezdetét vette az üzleti reality második évada. Az új elnöki asszisztens jelöltek hat héten keresztül küzdöttek a pozícióért. A május 3-án adásba kerülő fináléra pedig már csak ketten maradtak versenyben: Kása Eszter és Steiner Rachel.

Balogh Levente végül Kását választotta, aki ezzel elnyerte az egy éves munkaszerződést bruttó hárommillió forintos fizetésért, felső középkategóriás céges autóval és egyéb juttatásokkal.

A Blikknek elárulta, első fizetését valószínűleg egy bútorüzletben költi majd el, hogy az albérletét saját ízlésére formálhassa.

Mindemellett a barátaimnak is szeretnék kedveskedni egy-két éttermi meghívással, programmal, mert elsősorban ők biztattak arra, hogy jelentkezzek a pozícióra. A továbbiakban pedig az a cél, hogy a havi keresetem legalább a felét félretegyem, és lehetőség szerint befektessem. Azt még nem tudom, pontosan mibe, de kriptovaluta vásárlásával is kacérkodom.

Úgy véli, győzelmét annak köszönheti, hogy építkezni tudott a kritikákból, és volt benne nagy adag bizonyítási vágy:

Szerettem volna megmutatni a családomnak, hogy nagyon fontos és értékes feladatra is érdemes és hivatott vagyok. Kezdetben ezek hajtottak, ám a verseny során rá kellett jönnöm, hogy valójában saját magamért küzdök, és kizárólag magamnak akarok bizonyítani. Ettől függetlenül hatalmas öröm volt számomra az a fajta elismerés, amit végül a családomtól is megkaptam, miután megnyertem a műsort.

Kapcsolódó
Az álommeló: eldőlt, ki lesz Balogh Levente új elnöki asszisztense

Rachel és Eszter között választott az üzletember.

The post Az álommeló győztese már tudja, mire költi majd első elnöki asszisztensi fizetését first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest