Balogh Levente Az álommelóról: Én egy ministránsfiú vagyok az amerikai verzióhoz képest

Thumbnail for 5845103

Balogh Levente a Portré című műsorban mesélt Az álommelóról. Az elnöki asszisztensét kereső üzletember azt mondta, az üzleti reality második évadában azért szigorúbb, mert úgy gondolja, az első szériában nem tudta átadni azt az üzenetet, hogy egy jó munkaerőnek tisztelnie kell az összes munkakört végző kollégáját.

Emellett úgy véli, ő sokkal elnézőbb a jelöltekkel, mint a főnökök a műsor külföldi változataiban. (A formátum először az Egyesült Államokban startolt el, ott az első 14 évadot Donald Trump vezette.)

Ha megnézed az angol meg az amerikai verziót, azért én egy ministránsfiú vagyok hozzájuk képest. Azok úgy beszélnek a jelöltekkel, ahogy én azt soha nem tenném meg

– fejtette ki véleményét Balogh, akinek az a megjegyzése is szóba került, miszerint „aki 39 évesen nem csinálta meg magát, az már nem is fogja”. Barabás Éva műsorvezető azt mondta, ez a mondat nem véletlenül verte ki sokaknál a biztosítékot.

Minden igaz, és mindennek az ellenkezője is igaz. Azt, hogy hogyan értjük, amit én mondtam, azt mindenki saját maga dönti el. Én így értettem: vannak, akiknek családja van, munkája van, megtalálta a megélhetését, és ha váltani vagy nőni akar, akkor erre mindenkinek megvan a lehetősége, de én nem gondolom, hogy a KFC tulajdonosa akkor csinálta meg magát. Valószínűleg 39 évesen ő már valamit csinált, valamiben már sikeres volt, és egy lépcsőt lépett. A lépcső megmászása az, ami sikerhez vezetett. Nem azt mondom, hogy a nagy sztorit meg kell csinálni 39 éves koráig, de magát, a saját sztoriját meg kell csinálni, akár egy jó munkahellyel

– magyarázta az üzletember, hozzátéve: abban a szituációban, mikor kicsúszott a száján a fentebb idézett mondat, éppen egy olyan jelölt önéletrajzát nézte, aki az elmúlt években 12, egymástól nagyon eltérő munkakörben dolgozott.

The post Balogh Levente Az álommelóról: Én egy ministránsfiú vagyok az amerikai verzióhoz képest first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest