Betartotta ígéretét a Lidl!

Thumbnail for 6058430

A piacvezető áruházlánctól már megszokhattuk, hogy folyamatosan figyeli a vásárlói igényeket, és a döntései meghozatalánál ez a legfontosabb szempont. A jelenlegi vásárlói attitűdöket szem előtt tartva született meg a legújabb árcsökkentési program, amelynek keretein belül újabb 190 termék lett elérhető még kedvezőbb áron. Az elmúlt évben indult árcsökkentési akció 700 árucikket érintett idén májusig, majd újabb akcióra júliusban került sor, amikor további 100 termék vált elérhetővé csökkentett áron. A júliusi program elsősorban az élelmiszerekre koncentrált, így a felvágottak, a friss húsok, a pékáruk, a tejek és tejtermékek, a kávék, a grilltermékek, valamint a csokoládék lettek olcsóbbak.

A mostani tartós árcsökkentés is a magyar családok támogatását tűzte ki célul, így az akciós termékpaletta hazai- és saját márkás termékeket is tartalmaz, és egyes árucikkek esetében akár a 25%-os árcsökkentést is meghaladhatja.

A saját márkás kedvencek közül a Grill&Fun fehér grillkolbásznak, a Grillmeister Bajor grillkolbászoknak, az egyliteres Solevita narancslének vagy a Formil folyékony mosószereknek is kedvezőbb ára lett, így még az indián nyár is tartogathat csodás grillpartikat a családnak és a barátoknak. Az újabb árcsökkentésnek köszönhetően a mindennapok legfontosabb termékei; a friss húsoktól a tejtermékeken, üdítőkön, száraztésztákon, édességeken át egészen a tisztítószerekig kedvezményes árakon kerülnek a polcokra.

Lidl Plus és még további kedvezmények!

A tartósan alacsony árak mellett a hétről hétre megújuló akciók is rendelkezésére állnak a vásárlóknak. A nagyobb kiszerelésű – XXL jelölésű termékek – kilogrammra vetített ára kedvezőbb, mint a normál kiszerelésűeké, így nagyobb családnak, családi vagy baráti összejöveteleknél nagyon jó választás lehet.

A rendkívüli akciókat is használjuk ki, mert így biztosan még többet spórolhatunk. Több termék esetében elérhetők az együtt olcsóbb akciók (pl. kettőt fizet hármat vihet), de a „Szuper ár” jelzésű árucikkek és „Őrületes Lidl ár” akciókban kapható termékek is olyan áron kerülhetnek a kosarunkba, amivel a konyhapénzünk tovább kitarthat. A Lidl számára fontos az egészséges táplálkozás népszerűsítése is, amelynek egyik eszköze a halfogyasztás növelése. Utóbbit az az akció is szolgálja, amely keretében a diszkontlánc a friss halárukat péntekenként 15 százalék kedvezménnyel kínálja.

De ezzel még nincs vége a Lidl Magyarország által nyújtott remek spórolási lehetőségeknek, hiszen ott van még a nagy népszerűségnek örvendő digitális hűségprogram, az okostelefonra letölthető ingyenes Lidl Plus alkalmazás is. Ezen keresztül az áruházlánc a tartósan alacsony árak és a hétről hétre megújuló akciók mellett még több kedvezményes árucikket kínál. Mindezeket pedig igencsak felhasználóbarát módon, hiszen a Lidl Plust használók számára a különféle ajánlatokban szereplő akciókat automatikusan levonják a kasszáknál, ezen felül pedig az egyedi kuponok aktiválásával szintén jelentős összegeket lehet megtakarítani.

A tartós árcsökkentési program tehát folytatódik, és a Lidl hűséges vásárlói számára a vállalat mindent megtesz, hogy könnyebbé tegye a mindennapi bevásárlást!

The post Betartotta ígéretét a Lidl! first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest