Bulik, koncertek, kártyaparti szeptemberben és októberben a Városháza pop-up parkban!

Thumbnail for 6104517

Szeptember 22-én, vasárnap a Budapest Tuning egyik nyertese, a Vibes and Stuff mutatja meg, milyen a minőségi breaktánc, a lelkes érdeklődőknek pedig még meg is tanítanak pár lépést. Este 18 órától az Open Mic formáció legizgalmasabb fellépői zenélnek majd.

Szeptember utolsó hétvégéjén is folytatódnak a bulik. Szeptember 27-én Gödör World Music Night fellépői Hari Drama & Shakar trio zenéi töltik meg a Városháza pop-up parkot. Szeptember 29-én pedig egy újabb Open Mic koncertet élvezhetnek az idelátogatók.

Októberben is várnak a változatosabbnál változatosabb események. Október 2-án a Zsugapest eseményén próbálhatjuk ki magunkat a különböző kártyajátékokban. Október 4-én Zvezda Beta & Peter Helecz táncoltatják meg a park sokaságát. Október 5-én pedig ismét Turbina buli, a LavaLava csapata hozza el a klasszikus house és disco zenét. Október 6-án az utolsó Open Mic-vasárnap, ahol újabb izgalmas világzenei fellépőket hallgathatunk. Október 12-én a Pure Lust felel a jó buliért, ahol biztosan senki sem tud majd ülve maradni!

A belépés minden eseményre ingyenes. A mobiltelefont viszont nem érdemes otthon hagyni, de csak azért, hogy felmutassuk az ÉnBudapestem applikációját, ugyanis a QR-kóddal 10% kedvezményt kapunk egy limonádéra vagy egy sörre a Városháza pop-up bárban.

The post Bulik, koncertek, kártyaparti szeptemberben és októberben a Városháza pop-up parkban! first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest