Cápákkal teli vízbe zuhant egy halász

Thumbnail for 5872149

Cápákkal teli vízbe esett bele egy halász a Bahamáknál – írja a New York Post. A 24 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett és saját elmondása szerint szerencse, hogy egyáltalán életben van.

Marlin Wakeman akkor zuhant a ragadozók közé, amikor megpróbált felugrani a kikötőből a halászhajóra, amelyen dolgozik. Wakeman azt nyilatkozta, mindig is aggódott, hogy egyszer beleesik a vízbe, félelme pedig most valóra vált.

Azt is elmondta, hogy a kikötőnél mindig legalább 20 cápa tartózkodik, ugyanis a halászok ott szórják bele a tengerbe a halmaradványokat, amelyekből jóízűt lakmároznak.

Ebbe a ragadozóktól hemzsegő vízbe zuhant bele április 26-án, amikor megcsúszott a hajódokkon.

A fiatal férfit kétszer harapták meg: az első cápa a lábánál fogva próbálta a mélybe rántani, mielőtt elengedte, a második pedig a vállát kapta el. A tapasztalt halász ezután kihúzta magát a vízből és felmászott a hajóra. Azt már csak a fedélzeten vette észre, hogy mennyire súlyosak is a sérülései.

A sebész, aki a kórházban ellátta a sebeit azt mondta, meglepő, hogy Wakeman ki tudott jutni a vízből, ugyanis a lábára támadó cápa a harapás méretéből ítélve több mint két méteres lehetett. Wakeman egyébként azt nyilatkozta, azonnal visszatér munkájához, amint felépül.

Kapcsolódó
Óriási cápa harapta le egy bálna fejét

Egyetlen harapással végzett prédájával.

The post Cápákkal teli vízbe zuhant egy halász first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest