Caramel a feleségéről: A szüleink korán elváltak, büszke vagyok, hogy túlfejlődtük őket

Thumbnail for 6124885

Molnár Ferenc Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi a Meglepetés magazinnak adtak interjút, melyben a kapcsolatukról és a családjukról is meséltek. 13 éve alkotnak egy párt, kilenc éve házasodtak össze és két gyereket nevelnek.

Mint mondják, nagyszülői segítségük nincs, de ketten is remek csapatot alkotnak és jól működik közöttük a feladatmegosztás, ha a gyerekeikről van szó.

Ha én dolgozom, a férjem tartja otthon a frontot, és ez oda-vissza működik. Bár nem a legnyugodtabb időszakunkat éljük, arra is igyekszünk odafigyelni, hogy kettesben legyünk: esténként, amikor elalszanak a gyerekek, az a mi időnk. Nemrégiben egy őrületesen jó koncerten voltunk, az ilyen élményeket elraktározzuk, és a húzós hétköznapokon ezekből táplálkozunk

– osztotta meg a lappal az influenszer.

Kapcsolatukat illetően a Megasztár zsűritagja kijelentette: tisztában vannak azzal, hogy egy házasság sok munkával jár, amit soha nem is akartak megúszni.

Nagyon harmonikus a párkapcsolatunk, hosszú folyamat volt, mire összecsiszolódtunk. Tanultunk önmagunkról, a hibáinkból és mások hibáiból is. Sokat formálódtunk, és mára annyira összeszoktunk, hogy ismerjük a másik minden rezdülését. Minket nem koptatott, hanem megerősített az idő. Komoly elveink vannak a házasságot illetően, és ehhez tartjuk magunkat.

Hozzátette: gyerekként egyikük sem tapasztalhatta meg, milyen érzés boldog családban élni.

A szüleink korán elváltak, büszke vagyok, hogy túlfejlődtük őket. Szilvivel régebb óta vagyunk együtt, mint az anyám és a nevelőapám. Elvált szülők gyerekeiként sokkal jobban ragaszkodunk egymáshoz, máshogy állunk a házassághoz, és talán emiatt még többet dolgozunk rajta. Szofi sok barátjának elváltak a szülei, tízből nyolc házasság tönkremegy. A szülők bármennyire is igyekeznek a gyerekek számára természetessé tenni ezt a dolgot, mégis csak trauma. Nekünk sem volt könnyű gyerekkorunkban, de azt is látjuk, hogy sok minden döntés kérdése.

– magyarázta az énekes, hangsúlyozva: lehet úgy is élni, hogy „nem nagy hévvel kritizáljuk egymást, hanem elfogadjuk és megszeretjük, ami esetleg nem tetszik”.

Mindkettőnknek volt olyan, ami zavaró volt a másikban, de ahelyett, hogy meg akartuk volna változtatni, megszerettük egymás hibáit. A feszült helyzeteken pedig humorral lendülünk át. Sosem vagyunk haragban, pár perc után valamelyikünk úgyis elneveti magát. Szilvi azt szokta mondani, ha nem zenész lennék, biztosan stand up humoristaként próbálkoznék. A házasságunkban nagy segítség a humor.

A beszélgetés végén Molnár Ferenc Caramel azt is elárulta, hogy kereknek érzik az életüket, így nem terveznek több gyereket. Lányukkal és a fiukkal szeretnék kiélvezni az együtt töltött pillanatokat.

Meglepetés

The post Caramel a feleségéről: A szüleink korán elváltak, büszke vagyok, hogy túlfejlődtük őket first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest