Csárdi Antal: Egyeztetések zajlottak Rogán Antal, Vitézy Dávid és az LMP vezetése között

Thumbnail for 6159816

Csárdi Antal, az LMP egyetlen egyéniben győztes parlamenti képiselője interjút adott a 444.hu-nak. A belvárosi politikus ebben több érdekes dolgot is mondott:

  • Az már korábban kiderült, hogy kilép az LMP-ből, de most azt is elmondta, hogy a parlamenti frakciót is otthagyja, ami így meg is szűnik.
  • Egy pillanat alatt döntött a kilépésről, miután bizonyítékot látott arról, hogy Rogán Antal, Vitézy Dávid és Ungár Péter egyeztettek a Vitézy-projektről.
  • A bizonyíték nem egy fénykép, amin hárman ülnének egy asztalnál, de biztos benne, hogy valódi. A bizonyítékot szeptember 12-én este látta, utána kilépett.
  • Ungár Péternek elmondta, miért lépett ki, amire Ungár azt mondta, ő nem ült le Rogánnal egyszer sem. Csárdi szerint ő nem is ezt állítja, és a stratégiai egyeztetést Ungár sem tagadta.
  • Amikor Csárdi az eredményvárón elmondta az újságíróknak, hogy kellemetlen volt számára Szentkirályi Alexandra visszalépése, az LMP nyilatkozatstopot rendelt el.

Csárdi arról is beszélt, hogy az LMP már nem ellenzéki párt, de a mandátumáról nem mond le. Azért nem, mert egyéniben nyert, szerinte a szavazatok rá érkeztek, nem az LMP-re.

The post Csárdi Antal: Egyeztetések zajlottak Rogán Antal, Vitézy Dávid és az LMP vezetése között first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest