Csárdi Antal elárulta, milyen bizonyítéka van arra, hogy Rogán, Ungár és Vitézy választási stratégiát egyeztettek

Thumbnail for 6161904

Csárdi Antal a Telex hétfő esti interjújában elárulta, hogy

egy fotót látott, amely bizonyítja, hogy egyeztetés zajlott Ungár Péter, Rogán Antal és Vitéziy Dávid között.

Az egyeztetésről először a 444-nek beszélt a vasárnap este megjelent interjúban, ám akkor még nem árulta el, milyen bizonyítéka van erre.

Csárdi Antal országgyűlési képviselő, az LMP-frakció tagja úgy döntött: kilép a frakcióból, miután látta a bizonyítékot arról, hogy Rogán Antal, Vitézy Dávid és Ungár Péter egyeztettek a Vitézy-projektről.

Ha megmondanám, mi volt a Vitézy-Rogán-Ungár paktumot bizonyító dokumentum, nagyon nehéz helyzetbe hoznék valakit

– ezt már lapunknak magyarázta Csárdi, hogy miért nem tárja föl, mi a bizonyítéka.

Az országgyűlési képviselő azonban a Telex hétfő esti videóinterjújában feltárta, hogy egy fotóról van szó, de ennél többet nem szeretett volna mondani. Bár Csárdi többször is hangsúlyozta, védeni szeretné a fotó forrását, akinek „sem a neve, sem kiléte nem derülhet ki”, azt még elárulta, hogy a forrással véletlenül akadtak egymásba, miután a politikus elkezdett utánajárni, mi a kapcsolat a Fidesz és Vitézy Dávid között.

Elmondta azt is, hogy a fotó már nincs nála, mivel nem érezte biztonságban semmilyen elektronikus eszközét, ezért rövid úton belül megszabadult a fotótól, így nem is tudná nyilvánosságra hozni azt. Az interjú egy későbbi pontján elmondta azt is, a fotót egy pendrive-ra mentette, de onnan is letörölte.

A 444-en megjelent vasárnapi interjú óta nem beszélt a forrásával, aki névtelenségben akar maradni, azért, mert nem közszereplő és mert fél – mondta Csárdi Antal, aki hozzátette,

azért vagyok politikus, hogy rajtam tessék elverni. Rajtam verjék el, ne bárki máson.

The post Csárdi Antal elárulta, milyen bizonyítéka van arra, hogy Rogán, Ungár és Vitézy választási stratégiát egyeztettek first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest