Dobrev Klára Magyar Péternek: Legyen férfi, ne legyen gyáva, mint Deutsch Tamás!

Thumbnail for 5871587

Legyen férfi, ne legyen gyáva, mint Deutsch Tamás!

– üzente Dobrev Klára Magyar Péternek címzett nyílt levelében. A DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője az írásban emlékeztette a Tisza Párt vezetőjét arra, hogy az korábban úgy nyilatkozott: „én bárhova elmegyek vitatkozni bárkivel (..), de először a köztelevízióba megyünk”.

Na álljon meg és vegyen először egy mély levegőt. Hogy hova megyünk először vagy másodszor, így többes számban, nyilvános vitára vagy bárhova, azt nem Ön mondja meg. Sem helyettem, sem nevemben, vagy bárki nevében kérem, így ne beszéljen

– fogalmazott Dobrev, aki szerint a „köztévés vita” nem a többi feltétele, hanem egy a sok közül. „Ne bujkáljon a többi vita elől! Orbán és Rogán döntésére akarja bízni magát, a vitát, a választást, az országot? Ne engedje meg magának, hogy gyávának gondolják Önt, mint Deutsch Tamást, mert távol marad az előttünk álló többi vitától!”, vetette fel.

Ne gyerekeskedjünk! A vitáról vitatkozunk, ahelyett, hogy az ország legfontosabb problémáiról és a megoldásainkról vitatkoznánk! Legyen férfi, nőjön fel a demokratikus politikus feladataihoz!

– jelezte a DK-s politikus, aki arra kérte Magyart, írja be a naptárba, hogy május 17-én este hétkor EP-listavezetők vitája lesz a Partizánban.

The post Dobrev Klára Magyar Péternek: Legyen férfi, ne legyen gyáva, mint Deutsch Tamás! first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest