Egy évig zaklatta egy csaló ügyvédjét az áldozat lánya: 1573-szor hívta, 769 SMS-t küldött neki

Thumbnail for 5834895

Egy éven át zaklatta az anyja ügyében eljáró ügyvédet egy 44 éves tiszakürti nő. A Kecskeméti Járási Ügyészség pénzbüntetést kért az asszonyra zaklatás vétsége miatt.

A keol.hu korábbi cikke szerint a történet előzménye az volt, hogy eljárás folyt a kecskeméti kapitányságon egy férfi ellen csalás miatt. Az asszony és a lánya megszerezte a terhelt ügyvédjének a telefonszámát, hogy rajta keresztül kapcsolatba léphessenek az elkövetővel.

A vádirat szerint a nő 2022 januárjától folyamatosan hívogatta az ügyvédet, hogy az eljárásról, és a védence által okozott kár megtérítéséről tájékoztassa. Az ügyvéd védence 2022 novemberében megtérítette a bűncselekménnyel okozott több mint félmilliós kárt, ennek ellenére tiszakürti nő továbbra is hívogatta és bombázta őt üzenetekkel.

Egy év leforgása alatt összesen 1573 alkalommal hívta fel az ügyvédet és összesen 769 SMS-t küldött neki. Az ügyvédnek elege lett a zaklatásokból, és feljelentette a nőt. Az ügyészség pénzbüntetést kért a zaklatással vádolt nőre.

The post Egy évig zaklatta egy csaló ügyvédjét az áldozat lánya: 1573-szor hívta, 769 SMS-t küldött neki first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest