A hotel kulináris irányvonalát Borda Attila executive séf határozza meg, aki nemcsak a rooftop La Vie gourmet éttermet, hanem a Le Restaurant svédasztalos étteremet és az Eden Bistro & Bar konyháját is vezeti. Szakmai koncepciója a helyi alapanyagokra, a természet ihlette ízekre és a kortárs konyhaművészet kreatív párosításaira épül.
A La Vie gourmet éttermet a Gault & Millau étteremkalauz két szakácssapkával ismerte el, a szálloda pedig idén bekerült a MICHELIN Guide ajánlott, kivételes élményt kínáló helyei közé, ezzel Hévíz újra felkerült a nemzetközi gasztronómiai térképre.
A Le Primore gasztronómiáját a Séf Asztala program teszi igazán különlegessé: minden hónapban egy új vendégséf dolgozik együtt a La Vie konyhájával, hogy közösen hozzanak létre egy egyedi, limitált ideig elérhető menüsort, amelyet személyesen is bemutatnak a vendégeknek.

Nemzetközi ízutazások Hévízen
Október 24–25-én a spanyol Emilio Moro Birtok ikonikus borai érkeznek Hévízre. Teresa Aumesquet, a világhírű borászat márkanagykövete és Pampetrics Milán, a Le Primore vezető sommelier-je egy különleges borvacsorán vezetik be a vendégeket a Ribera del Duero régió gazdag ízvilágába.

November 28-29-én a franciaországi Maison Serge Vieira – két MICHELIN-csillagos és Zöld MICHELIN-csillagos étterem – csapata lesz a Séf Asztala vendége. Aurélien Gransagne séf és Marie-Aude Vieira tulajdonos-étteremvezető közösen alkotják meg azt a hétfogásos menüt, amely a francia haute cuisine kifinomultságát és a magyar alapanyagok természetes karakterét ötvözi.

Élmények a legkisebbeknek is
A Le Primore gasztronómiája nemcsak a felnőtteké: különleges kezdeményezésként a Kids Only vacsoraestek a legfiatalabb vendégeknek kínálnak önálló, játékos gasztro élményt. Októberben két tematikus esemény is várja őket – Dracula’s Gourmet Dinner (október 27.) és Hotel Transylvania Gourmet Dinner (október 31.), ahol a gyerekek saját menüsorral és gasztro-animációkkal ismerkedhetnek az ízek világával, miközben a szülők az Eden Spa esti hangulatát vagy a Le Restaurant vacsoráját élvezhetik.

A Le Primore Hotel & Spa ***** superior így vált rövid idő alatt a magyar gasztronómia új inspirációs pontjává, egy olyan helyszínné, ahol minden hónap új történetet, új séfet és új ízvilágot hoz a Balaton nyugati kapujába, Hévízre.

A La Vie Gourmet Étterem és a Séf Asztala programok nemcsak a szállóvendégeknek, hanem külsős vendégek számára is elérhetők, előzetes asztalfoglalással.
Asztalfoglalás és információ>>>
The post Egy MICHELIN Guide által ajánlott hotel, ahol minden hónap egy új kulináris kaland – Le Primore first appeared on 24.hu.
Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu