Egykori szupermodell vádolta meg a kampányfinisben Donald Trumpot, hogy letaperolta

Thumbnail for 6166224

A 90-es évek híres modellje, Stacey Williams egy videóban beszélt arról, hogy Donald Trump 1993-ban „letaperolta”, miután Jeffrey Epstein bemutatta őket egymásnak. Trump szóvivője tagadta az elnökválasztás elé időzített vádakat, és azt állította, hogy Kamala Harris csapata „találta ki” azokat.

Az egykori divatmodell arról számolt be, hogy miután Jeffrey Epsteinnel összebarátkozott, az ő társaságában találkozott Trumppal egy karácsonyi partin. A két férfi nagyon jó viszonyt ápolt egymással, Williams szerint sok időt töltöttek együtt.

Az ominózus eset 1993-ban történt, amikor a szexuális bűncselekmények miatt később elítélt Epstein, aki 2019-ben öngyilkos lett a börtönben, egy közös séta alkalmával azt javasolta, hogy ugorjanak be Trumphoz a Trump Towerbe.

Trump üdvözlés gyanánt állítólag magához húzta Williamst és tapogatni kezdte. A nő szerint végigtapogatta a mellét, a derekát és a fenekét. Williams azt mondta, lefagyott és összezavarodott, nem értette mi történik, ugyanakkor látta a két férfit egymásra mosolyogni, és az volt az érzése, hogy ez a kettejük között zajló furcsa játék része.

Donald Trump kampányának sajtótitkára, Karoline Leavitt közleményt adott ki, amelyben tagadta a vádakat. „Ezek a vádak, amelyeket Barack Obama egy korábbi aktivistája tett, és amelyeket Harris kampányfelhívásán keresztül jelentett be két héttel a választások előtt, egyértelműen hamisak. Nyilvánvaló, hogy ezt a hamis történetet Harris kampánystábja találta ki,” fogalmazott Leavitt.

Williams azt állítja, hogy Trump később küldött neki futárral egy képeslapot, amely a volt elnök Palm Beach-i rezidenciáját, a Mar-a-Lago üdülőhelyet ábrázolja. A nő ezt megosztotta a Guardiannal. Trump kézírásával ezt írta rá: „Stacey – Your home away from home ( Az otthonodtól távol lévő otthonod). Szeretettel, Donald”.

Az 56 éves Stacey Williams már korábban is megosztotta állításának egyes részeit a közösségi médiában, de a részleteket egy olyan Zoom beszélgetésben fedte fel, amely valóban Kamala Harris kampányához kapcsolódik. A Survivors for Kamala nevű csoport a New York Times-ban jelentetett meg egy hirdetés, amelyet 200 szexuális és nemi erőszak túlélője írt alá, és arra emlékeztettek, hogy Trumpot már a bíróság is felelősségre vonta szexuális visszaélésért.

Eddig mintegy két tucat nő vádolta meg a többszörösen elítélt volt elnököt évtizedekre visszamenőleg szexuális visszaéléssel. A vádak között szerepelt, hogy Trump a beleegyezésük nélkül megcsókolta őket, a szoknyájuk alá nyúlt, illetve besétált néhány szépségverseny résztvevőjének öltözőjébe. Trump minden esetben tagadta a vádakat.

The post Egykori szupermodell vádolta meg a kampányfinisben Donald Trumpot, hogy letaperolta first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest