Eltippmixezte a rábízott munkabért, furgonnal lopta a kocsikat, hogy visszafizesse a pénzt, de utolérte a sors

Thumbnail for 6154297

Két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság azt a 33 éves H. Ferencet, aki két évvel ezelőtt platós kisteherautóval lopott el több parkoló autót is Budapesten. Az ügyészség letöltendő szabadságvesztésért fellebbezett.

A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint a férfi elhatározta, hogy kisteherautóval fog kocsikat lopni Budapest különböző kerületeiből. Ismeretlen módszerrel kinyitotta a járműveket, majd a pár százezer forint értékű gépkocsikat felhúzta a kisteherautó platójára, s elhajtott a helyszínről. Összesen négy autót lopott el.

H. Ferenc az elvitt autókból kettőt a lakóhelyére szállított, de a sors gyorsan utolérte. Valamitől ugyanis mindkettő jármű kigyulladt és teljesen kiégett. A férfi beismerte a bűnösségét az elfogása után, és azt mondta tippmixre költötte a rábízott munkabért, és az volt a terve, hogy szétkapja a kocsikat, és az értük kapott pénzből megadja a tartozását.

A férfi két év börtönt kapott, de a büntetését öt év próbaidőre felfüggesztették. Az ügyészség letöltendő börtönbüntetés kiszabásáért fellebbezett.

The post Eltippmixezte a rábízott munkabért, furgonnal lopta a kocsikat, hogy visszafizesse a pénzt, de utolérte a sors first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest