Gálvölgyi János legutóbbi rossz élménye után eldöntötte, hogy nem ül többé repülőre

Thumbnail for 5894575

Gálvölgyi János a Heti Libazsír című műsor vendége volt, ahol egyebek mellett utazási szokásairól is mesélt. A színművész elmondta, ahogy idősödik, egyre nehezebben veszi rá magát arra, hogy messzire utazzon.

Ez is a »fiatalodás” jele, hogy az ember már nem nagyon utazik. Komplikált lett a repülés. Az most már megalázó, hogy leveszik a lábadat, belenéznek a hónod aljába, késik a gép 40 órát, el se indul, neked kell megtolnod… Nem, nem, nem! Egyszer még szeretnék életemben a tengerbe belemenni. Talán nyáron valahol itt a közelben találok egy tengert

– jegyezte meg viccesen az interjúban Gálvölgyi.

Mint mondta, szerencsére sok helyen járt élete során, utoljára a covid miatti lezárások előtt Dublinban, ahol az önálló estjét adta elő.

Rá egy hétre mondták be, hogy covid van, de mi már ott megkaptuk. És úgy nézett ki a gép, komolyan mondom… A friss hányástól kezdve, ahova beültettek… És ott ültünk két órán keresztül, mert vagy a pilótát nem találták, vagy ő nem találta a botkormányt. És köhögtek, tüsszögtek, prüszköltek, zsebkendők, minden… És akkor azt mondtam, hogy én nem

– osztotta meg a vele történteket, majd hozzátette: akkor döntötte el, hogy már csak saját kocsival utazik.

A színművész egy tavalyi nyilatkozatához hasonlóan most is említette, hogy a Balatonra azért nem tud menni, mert nem elég gazdag hozzá, de ismer olyan belföldi üdülőhelyet, ami közel van, van szauna és uszoda, ami neki bőven elég.

The post Gálvölgyi János legutóbbi rossz élménye után eldöntötte, hogy nem ül többé repülőre first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest