Görög Zita kocsijára kerékbilincs került az Adom a napom forgatása közben

Thumbnail for 5870144

Csütörtökön Görög Zita napját lehet végigkísérni az Adom a napom streamjén, de a modell délután Instagramján is bejelentkezett, hogy megossza követőivel, milyen váratlan dolgok történtek vele eddig aznap.

Már túl vagyunk néhány bökkenőn, mert hogy reggel volt egy kis forgatás, ahová egy fehér lepedő kellett volna, ami lyukas volt. Aztán elszökött a kutyánk, mert még nincs megcsinálva rendesen a kerítésünk. Majd találtunk egy kis sárgarigót, aki már nem olyan állapotban volt, hogy meg lehetett volna menteni. Most pedig bejöttünk forgatni a belvárosba, és csodák csodája: kerékbilincs!

– sorolta Görög, miközben a kamerába is megmutatta a piros kerékbilincset. A modell elismerte tévedését, azt mondta, parkoláskor nem vette észre, hogy egy lakossági parkolóhelyre áll be.

Elnézést kérek a lakosságtól, hogy most feltartom itt a parkolóhelyet. Egyébként tök hülye megoldás a kerékbilincs, mert nem az van, hogy rögtön át tudom adni egy lakosnak a parkolóhelyemet, hanem meg kell várni, amíg visszajönnek az emberek, akik ezt a csodát feltették.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés

The post Görög Zita kocsijára kerékbilincs került az Adom a napom forgatása közben first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest