„Ha változtathatnék valamit a múltamban, akkor ez mindenképp közötte lenne” – szülésélményeiről beszélt Kulcsár Edina

Thumbnail for 5960710

Kulcsár Edina a minap megadta a lehetőséget követőinek, hogy kérdéseket tegyenek fel neki Instagramon. Az influenszer válaszaiban egyebek mellett várandósságáról és gyerekeiről is beszélt, ahogyan azt is elárulta, férjével, G.w.M-mel mikor tervezik elmondani születendő kisfiuk nevét.

Én ezt maximálisan a férjemre bízom! Minden vágya az volt, hogy legyen tőlem egy kisfia, így én minden vele kapcsolatos információmegosztást rábízok. Ha jónak látja, akkor majd kiteszi, de egyelőre az az én infóm, hogy majd akkor teszi közzé, ha megszületik. De nála sose lehet tudni… Annyit elárulhatok, hogy neki sem mindennapi lesz a neve.

Egy követő arra volt kíváncsi, ha most is kislányuk lett volna, próbálkoztak-e volna még egyszer, hogy kisfiú legyen. Kulcsár erre azt válaszolta, hogy szerinte igen, próbálkoztak volna.

Valaki azt kérdezte az egykori szépségkirálynőtől, gyerekeit természetes úton vagy császármetszéssel hozta világra.

Sajnos császárral. Medox így indította a sort, utána pedig egészségügyi okokból nem engedték, hogy természetesen szüljek. Ha változtathatnék valamit a múltamban, akkor ez mindenképp közötte lenne, hogy hadd éljem át a természetes szülés élményét. Nem érdekelne a fájdalom sem. Inkább annak a híve vagyok, hogy abban a pillanatban fájjon valami, mint utána több hétig, de már mindegy, viszont ez bennem lesz, ameddig élek.

„Persze az a lényeg, hogy a baba biztonságban és egészségesen szülessen meg, úgyhogy ezzel szoktam magam nyugtatni” – tette hozzá.

Négy gyerek nem túl sok aggódás? – kérdezte egy követő, amire Kulcsár így válaszolt:

A négy gyerek számomra minden! Rengeteget kell velük foglalkozni, ez tény, de én az anyaságnak szenteltem az életem. Persze ez nem azt jelenti, hogy semmi mással nem foglalkozom, mert szeretek dolgozni is, és ez is a gyerekeimet szolgálja, hiszen egyrészről azért dolgozik az ember, hogy mindent meg tudjon adni a gyermekeinek, másrészről ez egyfajta példamutatás is szerintem

Arra a kérdésre, hogy hogy bírja a várandósságot ennyi gyerek mellett, Kulcsár Edina azt felelte,

A visszajelzések alapján emberfeletti módon.

„Nem tartozom a pihenős kismamák csoportjába. Mindent ugyanúgy csinálok, mintha nem is lennék várandós. 1-2 hete még fociztam is a gyerekekkel. Nyilván lehetetlen lenne csak úgy gondolni egyet, és lefeküdni aludni, vagy csak úgy feküdni, és semmit nem csinálni. Na számomra például ez a luxus. Vagyis csak lenne” – mondta, és hozzátette, akkor szokott csak néha lefeküdni, amikor legkisebb gyerekét, Amarát altatja, mert a kislány jobban alszik, ha érzi anyja közelségét.

The post „Ha változtathatnék valamit a múltamban, akkor ez mindenképp közötte lenne” – szülésélményeiről beszélt Kulcsár Edina first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest