Házasság első látásra: Hilda kiborult, mikor megtudta, hogy Petra megpróbált kikezdeni a férjével

Thumbnail for 5835836

A Házasság első látásra egyik korábbi epizódjában ideiglenes párcsere volt, ami során Laci és Petra hosszabban beszélgettek egymással. Ekkor a nő azt mondta, szívesen tovább ismerkedne a férfival, aki viszont finoman hárította a közeledést. Ennek ellenére Petra úgy érezte, a férfinak imponált, hogy flörtölt vele.

A csütörtöki részben Laci felesége, Hilda kikérdezte Petrát a beszélgetésről, utóbbi ekkor azt mondta: örült, hogy volt alkalma ismét több időt tölteni a küzdősport-oktatóval, mivel szerinte közös az értékrendjük.

Játékosan flörtöltem vele, nem léptem át semmilyen határt! Nem volt tipi-tapi, meg semmi ilyesmi

– jelentette be feltartott kézzel Petra, majd a kameráknak azt mondta, bűntudata van, hogy ő sem jobb férjénél, Andrisnál, aki előszeretettel kikezd mások házastársával. „Azt kell, hogy mondjam, itt a kísérletben egyik férfi sincs egy kaliberben, egy kategóriában Lacival” – tette hozzá.

Laci és Hilda később kettesben is beszéltek a találkozóról, ekkor a férj őszintén elmondta, hogy Petra flörtölt vele, amitől kissé zavarba is jött. „Arról elfelejtett beszámolni, hogy így bedobta magát” – reagált a feleség, majd később miniinterjúban így fogalmazott:

Azt hittem, hogy ezeket a köröket már lefutottuk, és egyértelmű mindenkinek a mi kapcsolatunk, de úgy néz ki, hogy ennek a nőnek semmi nem egyértelmű. Ez a nő vakon van mindennel és mindenkivel kapcsolatban. Nagyon keresi a helyét, csak rossz ajtón kopogtat. Nem tudom, hogy provokálni akarja-e a másikat, vagy mit akar ezzel. Ezzel csak saját magát minősíti, nagyon brutál!

The post Házasság első látásra: Hilda kiborult, mikor megtudta, hogy Petra megpróbált kikezdeni a férjével first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest