Házasság első látásra: „Pfuj, mindjárt megöl!” – Kornélia kígyók, macskák és papagájok közé vitte állatiszonyos férjét

Thumbnail for 5844412

A Házasság első látásra legutóbbi epizódjában Kornélia egy kis- és egzotikus állatokkal teli kávézóba szervezett randit a férjével, aki korábban említette neki, hogy fél az állatoktól, főként a kutyáktól.

Pfuj!

– közölte János, amikor végignézte az állatokkal teli terráriumokat.

A páros asztalánál először egy macskakölyök jelent meg, amit a férj kezdetben cukinak titulált, ám miután az állatt az invitálására elé ugrott, hátrahőkölt.

Látod, hogy betámadt?

– kérdezte feleségét János, akinek nem sokkal később egy papagáj sétált végig a vállán, majd egy kígyót is kapott a nyakába.

Hol van a feje? Jaj, mi van itt? Hol a feje? Pfuj, mindjárt megöl! Nézd meg, már csúszik! Vedd le! Ne simogassad, azt hiszi, hogy jó helyen van!

– mondta a pillanat hevében a gaming manager, aki később a kamerának úgy fogalmazott: már a hüllő puszta látványától leverte a víz és lázasnak érezte magát.

Az játszódott le bennem, hogy mi van, hogyha rátekeredik a csuklómra, elszorítja, és utána mondjuk nem kapok megfelelő vért, és lezsibbad. Vagy a nyakam köré tekeredik és megfojt. Ilyen élményeket éltem át

– fogalmazott a történtekkel kapcsolatban János, aki végső soron kedves gesztusnak találta feleségre részéről, hogy emlékezett arra, mik a félelmei, és segíteni próbált neki ezek leküzdésében.

The post Házasság első látásra: „Pfuj, mindjárt megöl!” – Kornélia kígyók, macskák és papagájok közé vitte állatiszonyos férjét first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest