„Hogy állsz a szeretkezéssel?” – kérdezte József gazda egyik feleségjelöltjétől

Thumbnail for 6154029

A Házasodna a gazda legutóbbi epizódjában József gazda Brigivel randevúzott, akinek piknikük közben azt kérdést is feltette: „te hogy állsz a szerelemmel, szeretkezéssel?”.

– Ezek a dolgok nálad hogyan vannak, mekkora teret foglalnak el?
– Fontos szerintem mindenképp, persze.
– Én nagyon-nagyon fontosnak tartom, azért, mert amikor már eléggé kikerekednek a dolgok, azon a ponton igazából még közeledhet az ember a másikhoz. Ez egy fürkészés

– beszélték meg, mire József gazda hangsúlyozta: nagyon örül, hogy jelöltjével egyetértenek a témában.

Úgy érzem, még nem öregedtem ki ebből a dologból. Számomra is nagyon fontos. Sőt, azt is nagyon fontosnak tartom, hogy ezt kellőképpen meg is beszéljék a felek. Mert akkor lehet együttműködni jól.

A randevút követően a gazda igencsak elégedett volt a beszélgetés kimenetelével, később pedig azt is örömmel vette, amikor Brigi az érdeklődésére elmondta neki, szeretné vele folytatni az ismerkedést. Amikor ezen utóbbi témát taglalta miniinterjújában, el is érzékenyült.

Lepörgött a fejemben, hogy nekem azért volt szükségem Brigire, mert általa tudott közölni valamit velem Isten. Ezt szebben nem tudta volna nekem elmondani. Ha valamelyikünket így tudja használni Isten, az szerintem sok ember számára kétely. Köszönöm, drága Atyám! Egy fantasztikus hölgyet ismerhettem meg ma

fogalmazott a gazda.

The post „Hogy állsz a szeretkezéssel?” – kérdezte József gazda egyik feleségjelöltjétől first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest