Hosszú Katinka: Hiszek a női-férfi szerepekben, és ebben érzem jól magam a hétköznapokban is

Thumbnail for 6162808

A héten kezdetét veszi a Danicng with the Stars új évada, melyben többek között Hosszú Katinka is szerepelni fog Suti András oldalán. Az olimpiai bajnok a hot! magazinnak elmondta, a rengeteg táncpróba miatt teljesen átalakult az élete.

„Van, hogy napi négy órát is a táncteremben töltünk, úgyhogy sok elfoglaltsággal jár a felkészülés. Azonban tényleg igaz, amit a táncról mondanak: rengeteg boldogsághormont termel. A fáradtság ellenére bátran mondhatom, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb, energikusabb vagyok és feldobja a napomat” – nyilatkozta Hosszú.

A tánc önbizalmának feltornászásában is segített az úszónőnek, emiatt úgy érzi, már most nyert azzal, hogy elindult a versenyen.

Az úszás miatt nem volt szép a tartásom, amit az évek alatt elfogadtam, de ettől függetlenül zavart. Ez az elmúlt egy hónapban rengeteget javult, ami az önbizalmamon is sokat segített. Alapvetően engem eddig csak úszni láttak az emberek, ez pedig egy teljesen új szerep számomra. Nagyon sok bátorság kellett, hogy elengedjem a maximalizmusomat, amit még az úszásból hozok. Nem tudom, mennyire gondolkodnék másképpen, ha nem sportolok, de alapvetően is ilyen a személyiségem

– fogalmazott, hozzátéve: nagyon jól tudja, hogy néha túl sok, ha valaki görcsösen a tökéletesre törekszik. Ezt neki is meg kellett tanulnia az évek alatt, de úgy érzi, mára sikerült.

Arról, hogy miért vállalta el a táncos műsorban való szereplést, már korábban is mesélt. Most megismételte, hogy a férje, Gelencsér Máté beszélte őt rá a részvételre.

„Sokat hezitáltam, hogy elvállaljam-e, hiszen nem igazán szerepeltem még hasonló műsorban. Annyit tudtam magamról, hogy szeretek ritmusra mozogni, és szerettem volna, hogy a tánc része legyen az életemnek, csak sosem volt rá időm a hétköznapi teendőim miatt. Sokan nem tudják rólam, hogy nagyon szeretek táncolni, ezzel együtt pedig a férjem is próbált rábeszélni, hogy vállaljam el a felkérést, így végül is igent mondtam” – mondta, majd így folytatta:

Alapból hiszek a női-férfi szerepekben, és ebben érzem jól magam a hétköznapokban is. Szeretek nő lenni, szépen felöltözni, és szeretem megmutatni a szenvedélyes oldalamat is, csak eddig nem volt lehetőségem rá. A táncban pedig óriási könnyebbség, hogy én vagyok a nő, és valaki vezet. Szerencsére ezt Suti Andris profin megteszi, így nem lesz gondunk ezzel.

The post Hosszú Katinka: Hiszek a női-férfi szerepekben, és ebben érzem jól magam a hétköznapokban is first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest