Mit ad a tökéletes kényelmen, spaélményen és családi kalandokon túl egy ötcsillag superior szálloda? A Le Primore Hotel & Spa természetközeli eleganciája, a grandiózus Eden Spa – benne a három különálló szaunavilággal – és a minden igényt figyelembe vevő szolgáltatások sokszínűsége már önmagukban is különleges pihenést ígérnek. A valóban emlékezetes élmény azonban akkor születik meg, amikor mindezekhez társul a gasztronómia művészete is. A Le Primoreban az étkezés nem csupán szolgáltatás, hanem élmény: a félpanziós étterem mellett havonta megújuló, exkluzív kulináris programok várják a vendégeket a hotel gourmet éttermében, amelyek a prémium szállodai szolgáltatásokkal egyenrangú színvonalon teremtenek maradandó pillanatokat.
Séfek, ízek, élmények – Havonta megújuló kulináris kalandok a La Vie-ban
A Le Primore gasztronómiai szellemiségét a La Vie rooftop gourmet étterem testesíti meg, ahol a természet ihlette fogások, a fine dining látványvilág és a helyi alapanyagok tökéletes harmóniája találkozik. Ennek a kulináris koncepciónak a szíve a Séf asztala program, amelynek keretében minden hónapban egy elismert hazai vagy nemzetközi vendégséf érkezik a szállodába. A La Vie executive séfje, Borda Attila és csapata a vendégséffel közösen alkotják meg azt az exkluzív menüsort, amely egy teljes hónapon át lesz elérhető az étteremben.
A menü bemutatásának fénypontjai a különleges Séf asztala estek, amelyeken a séfek személyesen mutatják be a fogásokat, betekintést nyújtva a kulináris alkotás folyamatába, az alapanyagok kiválasztásának szempontjaiba, valamint az egyes technikák és ízharmóniák hátterébe. Így a La Vie nemcsak egy étterem, hanem egy folyamatosan megújuló kulináris élménytérré válik, ahol minden hónapban új gondolatok, stílusok és ízek találkoznak a gasztronómia művészetében.
Május – a természet, a művészet és az ízek találkozása Sárközi Ákossal
A nyitó hónap máris kivételes gasztronómiai élményt tartogat. Májusban a hazai gasztronómia egyik legismertebb alakja, Sárközi Ákos (Borkonyha, Textúra) érkezik vendégséfként a Le Primore hotelbe. A május 30–31-i Séf asztala estek különlegessége, hogy a menü minden fogását Sárközi Évi festőművész tavaszi hangulatú alkotásai inspirálták.
A tányérokon így nemcsak az ízek, hanem színek, textúrák és érzések is életre kelnek – a természet, a művészet és a csúcsgasztronómia mesteri ötvözetében. A két séf – Borda Attila és Sárközi Ákos – együtt alkotja meg azt a különleges menüsorozatot, amely egyszerre hoz frissességet, kreativitást és mély összhangot a tányérokra.
A program szállóvendégeknek és külsős vendégeknek is elérhető, mindkét esetben előzetes asztalfoglalás szükséges.
TIPP:
Ammennyiben szeretne szállóvendégként részt venni a Séf asztala programon, érdemes most csatlakozni a Le Primore Privileged törzsvendégprogramhoz. A június 30-ig leadott foglalások után nemcsak azonnali kedvezményben részesül, hanem pontokat is gyűjthet, amelyeket a szálloda exkluzív shopjában válthat be különleges termékekre és élményekre. Élvezze a Le Primore vendégszeretetének minden előnyét már az első látogatástól!
The post Ízek és élmények a Le Primore Hotel & Spa-ban – Séf asztala, havonta megújuló kulináris kalandokkal first appeared on 24.hu.
Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu