Jándi táblaháború: Azt állítja a jobbikos politikus, hogy életveszélyesen megfenyegette őt a polgármester

Thumbnail for 5862254

Adorján Béla jobbikos regionális igazgató az ATV Híradójának azt mondta, hogy Orbán Viktor látogatása után életveszélyesen megfenyegette őt Asztalos István jándi polgármester. A miniszterelnök azért ment el az ukrán határ mellett fekvő településre, hogy megnézze a híressé vált No migration, No gender, No war feliratot, melyet Jánd leköszönő polgármestere tette ki a faluba vezető út mellé. Adorjánnak viszont nem tetszett ez a tábla, így ő kitette az Otthont, Hitet, Békét feliratot a település határába.

A polgármester életveszélyesen megfenyegetett – felmenőimet szidalmazva, szemkinyomással, megöléssel fenyegetett. Ígéretet tett arra is, hogy tönkreteszi az életemet

– nyilatkozta Adorján az ATV-nek. A híradónak a helyi roma kisebbség elnöke arról beszélt, hogy közmunkásként dolgozó testvérét a polgármester bosszúból kirúgta. Dacsó Linda Gabriella azt is mondta, hogy telefonhívásokat kap, hogy ha elindul polgármesternek, akkor teljesen ellehetetlenítik.

A polgármester nyilatkozott az ATV-nek, tagadta az ellene felhozott vádakat, de az interjút később letiltotta.

The post Jándi táblaháború: Azt állítja a jobbikos politikus, hogy életveszélyesen megfenyegette őt a polgármester first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest