Károly király T-Rex-mintás nyakkendőjének mögöttes üzenete is van

Thumbnail for 5858835

III. Károly először vett részt nyilvános eseményen azóta, hogy kiderült, rákkal küzd, írtuk meg a napokban. Feleségével, Kamilla királynéval ellátogattak a londoni University College Hospital Macmillan Centre-be, ahol rákbetegséggel küzdő pácienseket kezelnek. Az intézményben töltött egy órájuk alatt a királyi pár találkozott szakorvosokkal, illetve betegekkel is.

Károly itt egy dinoszauruszmintás nyakkendőt viselt:

Max Mumby / Indigo / Getty Images

A londoni Természettudományi Múzeum közösségimédiás csapatának nagyon tetszett a kiegészítő, az X-en megosztottak egy képet az egyik szobor T-Rexükről, amire olyan nyakkendőt Photoshoppoltak, amin viszont Károly feje volt látható. A poén nagyot ment, mert még a királyi család hivatalos fiókja is újraosztotta azt.

A dinós nyakkendő elvileg 2023 januárja óta van Károly gardróbszekrényében, akkor templomba menet viselte azt először – Robert Hardman királyi életrajzíró úgy tippelt, másfajta jelentése is van a nyakkendőnek. Az uralkodó hivatalos Károly III Rex nevére utal, azon belül is a Rexre, amely latinul a király szó megfelelője.

Hardman szerint amikor Károly ezt viseli, valószínűleg nagyon jó kedvében van.

The post Károly király T-Rex-mintás nyakkendőjének mögöttes üzenete is van first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest