Katalin hercegné először jelent meg nyilvánosan, mióta befejeződött kemoterápiás kezelése

Thumbnail for 6127602

Szerdán először mutatkozott együtt Katalin hercegné és férje, Vilmos herceg, mióta a hercegné bejelentette, véget ért kemoterápiás kezelése. A házaspár a windsori kastélyban vett részt egy beiktatási ceremónián, ahol Liz Hatton volt a fotós. Hatton és családja az esemény után találkozott Vilmossal és Katalinnal.

„Öröm volt ma találkozni Lizzel Windsorban. Egy tehetséges fiatal fotós, akinek kreativitása és ereje mindkettőnket inspirált. Köszönjük, hogy megosztottad velünk a fotóidat és a történetedet” – írta a hercegi pár az Instagramon közzétett képekhez.

Egy ideje ez volt a hercegné első hivatalos megjelenése magas rangú, dolgozó királyi családtagként. Mint ismert, Katalinnál év elején diagnosztizálták a rák egy meg nem nevezett formáját, ami miatt hátrébb lépett királyi kötelességeitől, amíg megelőző kemoterápiás kezelésen esett át. A múlt hónapban erősítette meg, hogy ez befejeződött. Azóta lassan elkezdett visszatérni a munkához, főként otthonról dolgozott.

Ezt megelőzően júniusban vett részt a mindenkori brit uralkodó tiszteletére rendezett Trooping the Colour nevű eseményen, júliusban pedig a wimbledoni döntőt nézte meg lányával, Sarolta hercegnővel.

The post Katalin hercegné először jelent meg nyilvánosan, mióta befejeződött kemoterápiás kezelése first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest