Kate Beckinsale egy húsz évvel ezelőtti és egy friss videót posztolva cáfolta, hogy bármit is megcsináltatott volna az arcán

Thumbnail for 5864202

Kate Beckinsale a minap két rövid felvételt osztott meg magáról az Instagram-oldalán: az első a 2000-es években, a második pedig nemrégiben készült róla. Posztjában az ötvenéves színésznő arról írt, hogy bár utálja a témát, úgy érzi, beszélnie kell azokról a kommentekről, amiket évtizedek megkap, szerinte ugyanis ez is a zaklatás egy formája.

Minden alkalommal, amikor posztolok valamit – és ez mellesleg körülbelül 30 éves korom óta így van – azzal vádolnak, hogy felismerhetetlenre műtettem magam/botoxoltattam, töltettem/ a megszállottja vagyok annak, hogy fiatalabbnak nézzek ki, és ez tényleg annyira fárasztó, és finoman gonosz módja annak, hogy egy személyt zaklassanak. Valójában egyiket sem csináltam

– jelentette ki Beckinsale, hozzátéve: őt nem igen érdekli az öregedés.

Apámat ötéves koromban holtan találtam, a tinédzserkorom és a húszas éveim nagy részét teljesen megnyomorította a súlyos szorongás és a pánikrohamok, hogy én is szívrohamban fogok meghalni. Gyakran jártam sürgősségi osztályokra, és életemnek ezen időszakában szinte teljesen mozgásképtelen voltam a szorongás miatt.

Posztjában a színésznő hangsúlyozta: szerinte ironikus a feltételezés, miszerint nem tud megbirkózni az öregedés gondolatával, miközben annak idején éppen attól rettegett, hogy meg sem fogja élni a húszas évei végén.

Ahogy a két videóból is láthatod, a különbség az, hogy az Egyesült Királyságban éltem, sápadtabb voltam, szarrá tépkedtem a szemöldökömet, és imádtam a barna rúzst, amit mindenki viselt. Kerekebb arcom volt, mint a legtöbbünknek a kései tízen- és húszas éveinkben. A sminktechnikák is mattak voltak, közel sem ilyen fényesek.

A színésznő bejegyzését azzal zárta: annak tudatában teszi közzé a gondolatait, hogy azoknak egyáltalán nem lesz hatásuk, de úgy gondolta, azért is megosztja a posztját, „mert akárhogy is néz ki valaki, állandóan olyan dolgokkal vádolni, amiket nem tett meg, vagy éppen azzal, hogy a fiatalság megszállottja, miközben a veszteségeit igyekszik túlélni, zaklatás”.

Kérlek, hagyjátok abba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kate Beckinsale (@katebeckinsale) által megosztott bejegyzés

The post Kate Beckinsale egy húsz évvel ezelőtti és egy friss videót posztolva cáfolta, hogy bármit is megcsináltatott volna az arcán first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest