Kiakadtak a nőre, aki nem volt hajlandó átadni a helyét a repülőn, hogy egy fiú a családja mellett ülhessen

Thumbnail for 5833672

Vitákat váltott ki egy nő a TikTokon miután elmesélte, hogy nem volt hajlandó átadni a helyét a repülőgépen egy 13 éves fiúnak – írja a LADbible.

@lifewithdrsab

That’s a no from me dawg would you have given up your seat? Also they ended up finding a solution so no, i am not a terrible human being. Also the child was like 13.

♬ original sound – Sunshynelove21

A nő elmondta, hogy a repülőgép legjobb helyén ült, az első osztály első ülésén. Itt általában van ablak és kényelmesen ki lehet nyújtani a lábakat, viszont többet is kell fizetni érte. A nő ezért is ragaszkodott a helyéhez.

Felszállás előtt megkérdezte tőle az egyik stewardess, hogy átadná-e a helyét egy gyereknek, hogy a családja közelében ülhessen. A nő azonban nemet mondott, így a fiúnak más helyett kellett keresni.

Végül találtak megoldást, szóval nem, nem vagyok egy szörnyű ember. A gyerek is 13 éves volt.

– írta a videó mellé.

A kommentelőket azonban megosztották a történtek. Egyesek egyetértettek abban, hogy ilyen körülmények között ők sem hagynák el a jó helyüket.

Anyaként a te oldaladon állok. Ha együtt akartak ülni, gondoskodniuk kellett volna arról, hogy az ülések egymás mellett legyenek

Mások kevésbé voltak megértőek, sokak szerint a nő lehetett volna rugalmasabb egy kicsit.

Abban viszont szinte mindenki egyetértett, hogy a családnak kellett volna jeleznie a problémát, nem a légitársaság munkatársának. A nő elmondása szerint viszont senki sem szólította meg őt a fiú rokonai közül.

The post Kiakadtak a nőre, aki nem volt hajlandó átadni a helyét a repülőn, hogy egy fiú a családja mellett ülhessen first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest