„Kibékíthetetlen személyi konfliktus” miatt távozott a kiskunhalasi kórház főigazgatója

Thumbnail for 5850009

Szűk szavú közleményben jelentették be a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Facebook-oldalán szerdán, hogy Dr. Szepesvári Szabolcs távozott az intézmény főigazgatói pozíciójából.

A Telex szúrta ki, hogy az igazgató távozásával kapcsolatban Bányai Gábor, a térség fideszes országgyűlési képviselője is megszólalt. Szerinte sokan most magyarázatot várnak. „Fontos tisztázni, hogy a távozás mögött a Bács-Kiskun vármegyei kórház vezetőjével való, kibékíthetetlen személyi konfliktus állt elsősorban. Törvénytelen dolgot mai ismereteim szerint Szepesvári igazgató úr nem követett el, ezt meg tudom erősíteni!” – írta Facebook-oldalán Bányai. A fideszes képviselő szerint a konfliktusban az is szerepet játszhatott, hogy az utóbbi években jobban működött a kiskunhalasi kórház, mint a kecskeméti, „ahol mindenki látja, hogy sajnos komoly vezetési válság is van”. Bányai azt is megjegyzi, hogy az igazgató távozásával nem értett egyet, de ebbe beavatkozási lehetősége sajnos nem volt.

A korábbi főigazgató mellett szimpátiatüntetést szerveznek vasárnap este 18 órára.

The post „Kibékíthetetlen személyi konfliktus” miatt távozott a kiskunhalasi kórház főigazgatója first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest