Király Viktor alkoholproblémákkal küzdött, mielőtt belevágott a bokszba

Thumbnail for 6136592

Király Viktor is ringbe lépett a Sztárbox legutóbbi versenynapján, Herceg Dávid volt az ellenfele. A találkozót végül utóbbi nyerte, kiütéssel győzött.

Meccsüket követően az énekesek a Blikknek adtak interjút, ennek alkalmával Király Viktor megosztotta, hogy nehéz élethelyzetet sikerült maga mögött hagynia az elmúlt hónapok alatt.

Én egyetlen ok miatt jöttem ide a Sztárboxba. Azért, hogy rendbe hozzam az életemet, és az sikerült. Én a szakadék szélén voltam. Tényleg, alkoholproblémák, mindenféle problémák voltak, és akkor mondtam magamnak, amikor már tényleg nem tudtam, hogy merre induljak, kicsit ilyen feladós hangulatban voltam, akkor mondtam azt, hogy jó, most összeszedem az életemet, és akkor vagy rehab, vagy boksz

– árulta el az énekes, aki úgy fogalmaz: a boksz mentette meg az életét. Káros szenvedélyét egy egészséges addikcióra cserélte le a sporttal, és noha Herceg ellen kikapott, folytatni fogja a bokszot.

Herceg Dávid a portál érdeklődésére elmondta, számított arra, hogy megnyeri a találkozót, arra viszont nem, hogy kiütéses győzelmet arat. Mivel pedig ellenfelével barátokként léptek ringbe, rossz érzés volt számára látni, hogy Király vérezve áll vele szemben.

De egyszerűen ez benne van a bokszban, nem tudok mit csinálni vele, ha van lehetőséged befejezni a mérkőzést, akkor azt muszáj, mert erre tanított az edzőm is. Ettől függetlenül nagyon szeretem és nagyon büszke vagyok Viktorra

– tette hozzá az énekes, akinek pályatársa továbbra is szurkol.

Kapcsolódó
Generációk csatája, véres jelenetek, kiütés az első menetben – képeken a Sztárbox hatodik versenynapja

Képeken a Sztárbox hatodik adása, két negyeddöntővel és egy elődöntővel, valamint nagy bejelentésekkel.

The post Király Viktor alkoholproblémákkal küzdött, mielőtt belevágott a bokszba first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest