Kiskorú veszélyeztetése miatt indítottak eljárást a tanító ellen, aki kisdiákokat vetkőztetett büntetésből

Thumbnail for 6104369

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság állampolgári bejelentés alapján kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy tanító ellen, írja a police.hu.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a nyírmeggyesi iskolába járó gyerekek szülei számoltak be arról, hogy egy tanító a rosszalkodó gyerekeket kihívja a táblához, és alsóneműre vetkőzteti. Az egyik kislány anyukája azt mondta, hogy csak a bugyi maradhatott a gyerekén, amiért az aulában futkározott a többi gyerekkel.

A rendőrség az üggyel kapcsolatban közölte: a nyomozás adatai szerint a pedagógus bűncselekményt megvalósító fegyelmezési módszert alkalmazott az osztályában tanuló gyerekekkel szemben. A mátészalkai tankerülethez tartozó oktatási intézményben tanítói munkakört betöltő köznevelési foglalkoztatott a megalapozott gyanú szerint magatartásával a kiskorúak érzelmi és erkölcsi fejlődését veszélyeztette.

A nyomozó hatóság a 44 éves nőt kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének gyanújával kihallgatta, ami ellen panasszal élt. Az eljárás alatt a gyanúsított szabadlábon védekezhet, közölték.

The post Kiskorú veszélyeztetése miatt indítottak eljárást a tanító ellen, aki kisdiákokat vetkőztetett büntetésből first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest