Követői szerint sztriptíztáncosnak nézett ki a Disney Worldben, de nem érdekli

Thumbnail for 6161843

A 21 éves Jessie Lee úgy döntött, ha már javában zajlik az ősz, megosztja a fotóit, amiket a nyáron készített a floridai Disney Worldben. A TikTokon közzétett egy rövid videót is, amelyben különböző helyszíneken pózol.

A követői azonban nem nagyon tudtak másra koncentrálni, mint az öltözékére, ami az egérfüleket leszámítva elég kihívóra sikeredett. Íme:

@jessie.may Replying to @Mr Robot this outfit??? inappropriate for disney??????????…it’s actually one of my faves!!???????? lets stop judging girlies outfits!! #waltdisneyworld #disneyadult #disney #disneyland #disneycollegeprogram #disneyoutfits #disneyoutfitinspo ♬ heatwaves x diet pepsi by addison rae – addison rae invented music

A kommentelőket megosztotta Lee outfitje, sokak szerint visszafogottabban kellett volt öltözködnie a főleg gyerekek által látogatott vidámparkban. Volt olyan, aki szerint úgy nézett ki, mint egy sztriptíztáncos, de akadt olyan is, aki szerint a rövidnadrágja egy felnőtt pelenkára hasonlított.

A LADbible megjegyzi, hogy a Walt Disney World irányelvei szerint a vendégeknek mindig a megfelelő ruházatot, inget és cipőt kell viselniük, a túlzottan szakadt vagy kifogásolható felirattal, grafikával ellátott ruházat nem megengedett a vidámpark területén.

Lee azonban kitartott a választása mellett, elmondta, hogy júniustól augusztusig kint volt a Disney Worldben, ugyanis ott dolgozott, ráadásul sokszor rekkenő hőségben. Ahogy elmondta, naponta több száz embert látott, akik hozzá hasonlóan öltözködtek, ezért szerinte egyáltalán nem volt feltűnő jelenség.

The post Követői szerint sztriptíztáncosnak nézett ki a Disney Worldben, de nem érdekli first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest