Lázár: Minden tüntetést támogatok, ami vidéken vagy a fővárosban történik

Thumbnail for 5871944

Sajátos interjút adott Lázár János fideszes politikus a Blikknek. Amikor megkérdezték tőle, hogy közlekedési miniszterként a saját sikerének érzi, hogy Magyar Péter legutóbb vonattal érkezett a debreceni tüntetésre, Lázár azt felelte, hogy sikernek értékeli, ha minél többen vesznek jegyet, hogy az Intercity nem győzi kiszolgálni az érdeklődőket.

Valójában, minden tüntetést támogatok, ami vidéken vagy a fővárosban történik, mert ha vasúton jönnek rá, ők is jegyet vesznek. Én vagyok az az ember, aki a tüntetések és a demokrácia virágzásában leginkább érdekelt vagyok, mert a tüntetések jelentősen növelik a Volán és a MÁV bevételeit

– jelentette ki Lázár.

Azt a pletykát viszont tagadta, hogy Magyar Péter az ő embere lenne, és az ő számára készíti elő a hatalomváltást.

Ha ez igaz lenne, érdemes velem vigyázni. Ám ez egy nagy butaság. Szerencsére Magyarország megőrizte azt a régi barátságos jellegét, hogy kávéházország, ezért a politika jelentős része is a pletykákból tevődik össze. Ez egy nagyon gyönge pletyka. Nincs közöm Magyar Péter politikai tevékenységéhez.

– állította a politikus.

Az interjúból az is kiderült, hogy Lázár az egykori MSZP-elnöktől, Kovács Lászlótól is tanult valamit, mégpedig azt, hogy nem közvélemény-kutatásokat, hanem választásokat kell nyerni, rá hivatkozva hárította el ugyanis az EP-választással kapcsolatos esélylatolgatásokat.

Kapcsolódó
„Végre kimondja valaki, hogy Orbán és Gyurcsány egy brancs”

Nagy tömeg várta Magyar Pétert vasárnap az első vidéki nagygyűlésén, Debrecenben. A fideszes fellegvárként számon tartott nagyvárosban arról kérdeztük a résztvevőket, hogy mit várnak a Tisza Párttól.

The post Lázár: Minden tüntetést támogatok, ami vidéken vagy a fővárosban történik first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest