Legenda született: Ajkai Dávid a Xiaomi 14-gyel fedezte fel a kreativitás új dimenzióit

Thumbnail for 5870809

A Xiaomi 14 nem hétköznapi telefon, hanem egy olyan alkotó eszköz, amely lehetőséget biztosított Ajkai Dávidnak, hogy újszerű nézőpontokat tárhasson fel és örökítse meg a hétköznapok mozzanatait. Mint ahogy Dávid mondja, számára mindig az alkotási folyamat áll a középpontban.

A „Legendás alkotás” nemcsak egy szlogen, amit a cég fogalmazott meg, hanem minden egyes Xiaomi 14-gyel készült képben visszaköszönő filozófia. Ezek keltek életre Ajkai Dávid kezei között. A fotós és a Xiaomi közös munkája egy olyan sorozatot eredményezett, ami nem csak technikai csúcsprodukció, hanem lélekkel teli vizuális csoda is egyben.

A készülék három kamerája, melyek 14 mm-től 75 mm-ig terjedő fókusztartományt kínálnak, lehetővé tette Dávid számára, hogy minden részletet precízen rögzítsen. A főkamera, egy Leica Summilux lencsével felszerelve, kiváló képminőséget nyújt, míg az ultraszéles lencse széleskörű vizuális történetmesélést tesz lehetővé.

Xiaomi

Dávid számára az állandó megújulás, kísérletezés, és értékteremtés kiemelt fontosságú alkotói szempont, ami hangsúlyosan jelent meg a Xiaomival való együttműködésben. Így a Xiaomi 14 kompakt kialakítása és könnyű kezelhetősége ideálisan illeszkedik Dávid kreatív folyamataihoz. A 90W HyperCharge gyorstöltési funkcióval a készülék mindig készen áll a következő mű alkotására, így Dávid soha nem maradt le egyetlen ihletett pillanatról sem. Az elegáns, minimalista telefon három színben – Jade Green, White, Black – kapható, melyek közül mindenki kiválaszthatja az őt leginkább megszólító darabot.

A Xiaomi 14 kiváló fényérzékelése és dinamikatartománya lehetővé teszi a tökéletes felvételek készítését a legkülönfélébb környezeti feltételek között is.
A művész a fotókon keresztül az érzelmek, a játék öröme, a valós és képi ellentétek, az elemek összehangolása révén igyekezett legendás alkotásokat létrehozni.

A „Legendás alkotás” filozófiája az időtállóságot, örök értéket képvisel, párbeszédre hív és inspirál a modern, gyorsuló világban. A Xiaomi 14 segítségével készült fotók nem csupán a vizuális kompozíciók miatt káprázatosak, hanem azért is, mert képesek a pillanat varázsát a technológia erejével megörökíteni. Az eredmény? Időtlen képek, amelyek nem csak látványosak, de mély üzenettel is bírnak. Egyszóval: legendásak.

The post Legenda született: Ajkai Dávid a Xiaomi 14-gyel fedezte fel a kreativitás új dimenzióit first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest